Прескочи до съдържание

Как да намеря оферти за самолетни билети в САЩ?

Препоръчани мнения

Някой знае ли как да търся евтини полети в САЩ (може и от САЩ до Карибите)?

Познатите ми методи не дават добри резултати, сравнени с полетите в Европа.

От "Таблицата" рядко изкачат оферти за там, до колкото знам, резултатите в таблицата са филтрирани за Европа. Лесно ли може да се направи подобна таблица за полети в САЩ?

Връзка към коментар

Някой знае ли как да търся евтини полети в САЩ (може и от САЩ до Карибите)?

Познатите ми методи не дават добри резултати, сравнени с полетите в Европа.

От "Таблицата" рядко изкачат оферти за там, до колкото знам, резултатите в таблицата са филтрирани за Европа. Лесно ли може да се направи подобна таблица за полети в САЩ?

flights.google.com е почти всичко, което ти трябва. Може да поглеждаш ръчно и сайта на Southwest, мисля че гугъл не предлага техните резултати. 

Ако търсиш конкретни промоции, без значение от изходна точка, дестинация и период (както са тукашните fly4free-та с оферти Рим - Банкок и т.н.), то може да следиш подфорума за mileage runs на Flyertalk. Ама внимавай, често там гледат да максимизират прелетяните мили за сметка на цената, т.е. офертата да е добра, ама и да обиколиш щатите три пъти за нея :)

От сайтовете с оферти, secretflying имат специална секция за САЩ: http://www.secretflying.com/usa-deals/

• Харесвам 1
Връзка към коментар

За САЩ има най-много сайтове и блогове с ниски цени и "грешки". В таблицата умишлено съм ги махал, защото излизат прекалено много резултати.

Наблегни и на matrix.itasoftware.com - за САЩ е най-силна. Не забравяй и skiplagged.com, където можеш да намериш "оптимизирани" еднопосочни полети, но без багаж. hopper.com също сериозно застъпват онзи континент. Виж ми в подписа за информация.

kayak.com/explore също може да помага..

Редактирано от macf1an
  • Харесвам 1
Връзка към коментар

в гоогле съм ги гледал, но там не мога да докарам цени като европейските лоу кост-ове (от 1-2 евра).

Southwest не излизат почти в никоя търсачка (мисля че съм ги виждал само в jetcost USA)

Връзка към коментар

в гоогле съм ги гледал, но там не мога да докарам цени като европейските лоу кост-ове (от 1-2 евра).

Southwest не излизат почти в никоя търсачка (мисля че съм ги виждал само в jetcost USA)

Така наум не се сещам въобще да е имало цени от по 1-2 евро там, с изключение на много редки случаи на грешки. 

Връзка към коментар

"оптимизирани" еднопосочни полети, но без багаж.

от това което съм виждал, в САЩ само Southwest дават безплатно чекиран багаж, всичи други разчитат на брандирани кредитни карти :)

Така наум не се сещам въобще да е имало цени от по 1-2 евро там, с изключение на много редки случаи на грешки. 

:(

Връзка към коментар

Без багаж в случая се има предвид, че купуваш билет например Ню Йорк - ЛА - Лас Вегас, с идеята да слезеш в ЛА, защото е по-евтино от полета Ню Йорк - ЛА отделно. И трябва да си без багаж, защото няма как да чекираш куфара само до ЛА, ако крайна точка ти е Лас Вегас :)

Връзка към коментар

Без багаж в случая се има предвид, че купуваш билет например Ню Йорк - ЛА - Лас Вегас, с идеята да слезеш в ЛА, защото е по-евтино от полета Ню Йорк - ЛА отделно. И трябва да си без багаж, защото няма как да чекираш куфара само до ЛА, ако крайна точка ти е Лас Вегас :)

разбрах го, но те принципно не ти и дават :)

Връзка към коментар
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.