Vanko Публикувано: 16 юли, 2016 Сподели Публикувано: 16 юли, 2016 Здравейте! Решил съм да изкарам един уикенд октомври/ноември в Берлин, но най-евтиното, което намирам през azair.com е 49 евро за дати 18/11 - 20/11 и около 55 евро за октомври - 21/10 - 23/10.Кой може да помогне да смъкнем още цената? :DПрез jetcost.fr смъква до 30-34 евро, но с Diners, който нямам. Разполагам с дебитна VISA и кредитна Мastercard. 1 Връзка към коментар
ACM Публикувано: 16 юли, 2016 Сподели Публикувано: 16 юли, 2016 По моите разбирания, цената е чудесна. Не си спомням някога да е имало толкова добри цени с Изи например. Все пак това не е полет към Италия, които могат да бъдат намерени редовно по 20 лв. в посока. 1 Връзка към коментар
Vanko Публикувано: 16 юли, 2016 Автор Сподели Публикувано: 16 юли, 2016 Факт, цената е супер. При мен, обаче, стои менталната част да смъкна билета възможно най-много. Ясно е, че няма да се спестят кой знае какви пари, но пък е хубаво да знам, че съм пътувал на по-ниска цена, отколкото, ако трябва да пътувам отсечката София-Варна-София с автобус, примерно. 1 Връзка към коментар
Еmilia Публикувано: 16 юли, 2016 Сподели Публикувано: 16 юли, 2016 По моите разбирания, цената е чудесна. Не си спомням някога да е имало толкова добри цени с Изи например. Все пак това не е полет към Италия, които могат да бъдат намерени редовно по 20 лв. в посока. Имаше. Купих на колежка за 66 лв. двупосочен за ноември 2014 г., но тя така и не отиде (поради лични причини). Връзка към коментар
rik4o Публикувано: 17 юли, 2016 Сподели Публикувано: 17 юли, 2016 Като гледам графиката на цените от март месец насам за твоите дати и тая стремглаво падаща крива, бих купил веднага билетите. Стига да ги има още. Дори и да паднат, вероятно няма да е с много. 1 Връзка към коментар
Vanko Публикувано: 17 юли, 2016 Автор Сподели Публикувано: 17 юли, 2016 Взех на 46 евро директно от сайта - датите са 18.11 - 20.11. През шведската версия на jetcost може да се смъкне с VISA на 38 евро, но вече бях пазарувал едни други билети от там, та ми я отхвърли. Благодаря на всички за помощта. 2 Връзка към коментар
Препоръчани мнения