Прескочи до съдържание

Търся билет София - Берлин - София

Препоръчани мнения

Здравейте! 

Решил съм да изкарам един уикенд октомври/ноември в Берлин, но най-евтиното, което намирам през azair.com е 49 евро за дати 18/11 - 20/11 и около 55 евро за октомври - 21/10 - 23/10.

Кой може да помогне да смъкнем още цената? :D
През jetcost.fr смъква до 30-34 евро, но с Diners, който нямам. Разполагам с дебитна VISA и кредитна Мastercard.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

По моите разбирания, цената е чудесна. Не си спомням някога да е имало толкова добри цени с Изи например. Все пак това не е полет към Италия, които могат да бъдат намерени редовно по 20 лв. в посока. 

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Факт, цената е супер. При мен, обаче, стои менталната част да смъкна билета възможно най-много. Ясно е, че няма да се спестят кой знае какви пари, но пък е хубаво да знам, че съм пътувал на по-ниска цена, отколкото, ако трябва да пътувам отсечката София-Варна-София с автобус, примерно. :)

• Харесвам 1
Връзка към коментар

По моите разбирания, цената е чудесна. Не си спомням някога да е имало толкова добри цени с Изи например. Все пак това не е полет към Италия, които могат да бъдат намерени редовно по 20 лв. в посока. 

Имаше. Купих на колежка за 66 лв. двупосочен за ноември 2014 г., но тя така и не отиде (поради лични причини).

Връзка към коментар

Като гледам графиката на цените от март месец насам за твоите дати и тая стремглаво падаща крива, бих купил веднага билетите. :)

post-735-0-41533300-1468767304_thumb.jpg

Стига да ги има още. :)

Дори и да паднат, вероятно няма да е с много.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Взех на 46 евро директно от сайта - датите са 18.11 - 20.11. През шведската версия на jetcost може да се смъкне с VISA на 38 евро, но вече бях пазарувал едни други билети от там, та ми я отхвърли. :) Благодаря на всички за помощта.

• Харесвам 2
Връзка към коментар
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.