Прескочи до съдържание

Закъснение на предишен полет - кога да се явя за чекиране


Препоръчани мнения

Здравейте , тази сутрин трябва да пътувам от София  за Бареслона  в 4,10 сутринта по данни на летището в Барселона полета от Барселона за София ще закъснее с около 2 часа . Мога ли да се явя на летището в София след 4,00 часа за чекиране ? 

Редактирано от Mitko
Връзка към коментар
Публикувано: (редактирано)

Намерих отговор на въпроса . Нека и другите да знаят 

 

Please note that you must check in your baggage and get your boarding passes before scheduled closure of the check-in desks, regardless of what time the flight ultimately departs.

 

Което е тъпо да висиш три часа през нощта на летището . 

 

Авикомпанията е Вуелинг , предполагам, че при всички е така . 

Редактирано от Mitko
  • Харесвам 4
Връзка към коментар

Ужассс!!!! Тези Вуелинг са най-големите ненормалници на света, с които съм летял. Нито една компания в света не е по-зле от Вуелинг. Летях с тях три пъти последния месец и нито веднъж полета им не излетя навреме.

За същия този полет за Барселона на 2 юли закъснението пак беше 3 часа. И разбира се изпуснахме връзката за Лисабон. А на летището в Барселона имаше над 1000 човека, които си бяха изпуснали връзките, благодарение на закъснението на всички полети на Вуелинг и тези над 1000 души трябваше да чакат повече от три часа на трите отворени каси на Вуелинг, за да си презаверят билети за следващи полети. Няма да казвам какво чудо беше, щом няколко испански телевизии правеха репортажи за страхотните изнервени опашки пред касите....

НИКОГА ПОВЕЧЕ ПО НИКАКЪВ ПОВОД НЕ БИХ ЛЕТЯЛ С ТЕЗИ БЕЗХАБЕРНИЦИ!!!

  • Харесвам 4
Връзка към коментар

То си е логично, ако се мотаеш, пък те наваксат закъснението някак, увисваш. Аз така веднъж така гледах как самолета излита 20 мин по-рано :)

  • Харесвам 1
Връзка към коментар
  • 2 седмици по-късно ...

Е , нашият закъсня с 2 часа . Когато кацахме в Барселона нашият Норвегиан за LPA  излиташе . Много пъти сме обсъждали , че когато не са на един билет трябва да се внимава с времето за трансфери. Най-накаря и аз изгорях с едни билети и купих пре скъпи за полет след 4 часа , но това са рискове , които всеки сам трябва да преценява .  :rolleyes:  :rolleyes:  :rolleyes: , Продъжлих отново с Вуелинг  въпреки, че вече нямаше значение , полета си беше навреме .. 

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.