yordankavo Публикувано: 25 юли, 2016 Публикувано: 25 юли, 2016 Здравейте, Предстои ми разходка до Римини, която ще е с автобус. Да знам, дълго е, трудно е, но се преживява, какво да се прави Та на отиване имаме 9-часов престой в Загреб и се чудя не друго, а колко парички да си сменя за някое посещение на нещо тук-таме, уолкинг тура, една вечеря... Казаха ми да не разчитам на евро за там, а да се подготвя с Куни (?), но колко? Няма да се изхвърлям, не си падам по шопинг и разни джунджурийки, но наистина нямам представа как да се "подготвя". На връщане имаме престой отново 9 часа, но във Венеция. Там някак мога да си го представя, но Хърватска ми е мътна.Ще съм благодарна, ако някой запознат сподели мнение.
lesy Публикувано: 25 юли, 2016 Публикувано: 25 юли, 2016 В Загреб има пекарници в центъра и продават доста закуски, пици, сладки. По спомен малко по-скъпо от София. Бира в заведение около 5 лв. Някой сувенир. Ако не ти стигнат куните, обменни бюра има и сменят малки суми 5-10 евро. За 9 часа ще обходите центъра, кафе, храна и те ще минат.
Пътувко Публикувано: 25 юли, 2016 Публикувано: 25 юли, 2016 Привет! Аз бих сменил за около 50 лева. Каквото остане може да се смени обратно в България
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега