Прескочи до съдържание

Копенхаген + Малмьо ... отново

Препоръчани мнения

Публикувано:

За Швеция мога да кажа. Май всичко може да се плаща с карта , ама чак пък с кеш да е по-трудно е малко преувеличено :)

Кешът никому не пречи.

• Харесвам 1
Публикувано:

За Швеция мога да кажа. Май всичко може да се плаща с карта , ама чак пък с кеш да е по-трудно е малко преувеличено :)

Кешът никому не пречи.

За Швеция не съм плащал кеш, но в Копенхаген и  Helsingør  като им подадеш банкнота и те водят до една машина - там си пускаш парите и тя ти връща рестото. Те пари не пипат. В другата тема съм я снимал машината.

Публикувано:

Кешът не само, че не вреди, но на моменти може и да помогне. Машинките за билети за влака не ни разпознаваха картите и без монети беше невъзможно да си купиш билет и да се придвижиш.

Хората, при които бяхме отседнали ни казаха, че можем да получим кеш в супермаркетите, като помолим при плащане с кредитна карта да удържат по-голяма сума и да ни върнат остатъка в кеш. Не съм го правила, така че препоръката не е от личен опит, но според хората това е услуга, която правят без проблем.

• Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.