stanimir Публикувано: 25 септември, 2016 Публикувано: 25 септември, 2016 За Швеция мога да кажа. Май всичко може да се плаща с карта , ама чак пък с кеш да е по-трудно е малко преувеличено Кешът никому не пречи. 1
ven62 Публикувано: 26 септември, 2016 Публикувано: 26 септември, 2016 За Швеция мога да кажа. Май всичко може да се плаща с карта , ама чак пък с кеш да е по-трудно е малко преувеличено Кешът никому не пречи. За Швеция не съм плащал кеш, но в Копенхаген и Helsingør като им подадеш банкнота и те водят до една машина - там си пускаш парите и тя ти връща рестото. Те пари не пипат. В другата тема съм я снимал машината.
mililia Публикувано: 26 септември, 2016 Публикувано: 26 септември, 2016 Кешът не само, че не вреди, но на моменти може и да помогне. Машинките за билети за влака не ни разпознаваха картите и без монети беше невъзможно да си купиш билет и да се придвижиш. Хората, при които бяхме отседнали ни казаха, че можем да получим кеш в супермаркетите, като помолим при плащане с кредитна карта да удържат по-голяма сума и да ни върнат остатъка в кеш. Не съм го правила, така че препоръката не е от личен опит, но според хората това е услуга, която правят без проблем. 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега