Прескочи до съдържание

Помощ за Аляска ???

Iceman

Препоръчани мнения

Публикувано: (редактирано)

Всъщност, не се чувствам изобщо подготвен в момента за Аляска (говоря като информация),но пък съм страшно навит за там. Мисля че ще е доста сходно като Исландия , Норвегия , и нещо като Патагония ....Харесва ми природата гледките езерата фиордите ледниците ,голям фен съм   :)  и чат пат проверявам цените, и тая сутрин ми попадна цена Амстердам - Анкъридж - Амстердам за около 460 евро което ми се струва супер добра цена,но говорим за края на септември 2016....и малко се чудя кво да правя ....не е ли вече късно за Аляска....? Как ви звучи края на септември на палатка в Аляска :)  едва ли е най добрия месец ,но ....сега излиза офертата. и след като евентуално кацнане в Анкъридж на къде трябва да се поеме ..... трекове,маршрути,круизи,....Изобщо Анкъридж добре ли е като отправна точка или цената е много добра и да събирам багажа ? Може би,  имам нужда от малко помощ ако някой е бил из тези ширини ще е супер да помогне с малко инфо :) :) :)

Редактирано от Георги
  • Харесвам 2
Публикувано:

Anchorage ти е кажи речи единствен вариант за билет на достъпна цена. Освен това--кеф ти е на Юг към Валдиз, кеф ти е на полуостров Кинай, кеф ти е на север към Денали...

Какво мероприятия те интересуват? Аз бих се отправил към Кинай и Валдиз. Кола под наем на нормални цени в Анкоридж. 

• Харесвам 1
Публикувано:

Едва ли ти е от голяма помощ, но гледах един документален филм преди малко и попаднах на тая чудовищна миграция:

Мисля, че се случва в Аляска и северните части на Канада, точно на есен :)

• Харесвам 1
Публикувано:

Имам инфо, че и миграцията на косатките също е през септември, недалеч от Анкъридж. 

През септември вече се наблюдава и северното сияние /от разкази и проучвания, не от лични впечатления/

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.