kayak Публикувано: 29 юли, 2016 Сподели Публикувано: 29 юли, 2016 И аз, като всички в този форум предполагам, съм луда за връзване Само някой да ми зададе посока и вече купувам билети Предстои ми пътуване до Пезаро (за оперния фестивал на името на Джоакино Росини) през Болоня. Така открих този форум (много полезно ми беше всичко, което изчетох тук). А иначе съм пътувала до Ирландия, Чехия, Хърватска, Сърбия, Австрия, Унгария, Гърция, Италия. Мога да дам полезна информация за големите оперни театри и фестивали (ако някой се интересува - била съм в La Scala, Arena di Verona, Vienna Staatsoper. 14 Връзка към коментар
eloena Публикувано: 29 юли, 2016 Сподели Публикувано: 29 юли, 2016 Добре дошла! Сигурна съм, че наистина ще намериш много нови приятели и ще се чувстваш добре тук! 1 Връзка към коментар
pamela Публикувано: 29 юли, 2016 Сподели Публикувано: 29 юли, 2016 Добре дошла! Всички тук сме луди на тема пътуване, но това е от онази приятна лудост, която движи света. Сигурна съм, че ще ти бъде и много полезен форумът, а и ти на него. 1 Връзка към коментар
sasho Публикувано: 29 юли, 2016 Сподели Публикувано: 29 юли, 2016 Добре дошла!! Ще ми е интересно да чета разказите ти за оперните фестивали!! 1 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 29 юли, 2016 Сподели Публикувано: 29 юли, 2016 Добре дошла и супер хоби 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега