htc Публикувано: 31 юли, 2016 Сподели Публикувано: 31 юли, 2016 Предстои ми полет до Гранция. До сега не съм се качвал на самолет заради фобия, но викам, че ще се жертвам няма как. Вупросът ми е какво точно да ксерокопирам и да покажа на летището от всички неща, които ми изпратиха от Луфтханза? И каква е процедурата като цяло. Знам, че въпросът ми е много тъп, но ще съм благодарен ако проявите разбиране и ми обясните. Файловете 1,2,3,4 са нещата, които ми изпратиха в един мейл. Тоест целия документ, но съм го скрийншотнал на няколко части. Файловете А, В, С са другото, което ми изпратиха. Първият имейл след покупката на билетите. Връзка към коментар
ACM Публикувано: 31 юли, 2016 Сподели Публикувано: 31 юли, 2016 По принцип не би трябвало да ти искат каквото и да било. Данните ти са в системата им и просто трябва да си дадеш личната карта на гишето. Можеш и сам да се чекираш, а не на гишето, но след като ти е за първи път сигурно ще ти е притеснено. Аз винаги си ксерокопирам всичко, което имам от авиокомпанията, ей така за спокойствие и много рядко ми се е налагало да показвам каквото и да е. Връзка към коментар
ECC Публикувано: 31 юли, 2016 Сподели Публикувано: 31 юли, 2016 Лошото е после-от фобия към летене става фобия от нелетене.Започвам да не мога да спя спокойно,ако нямам купени самолетни билети. Иначе винаги си разпечатвам или снимам на таблет/телефон e-ticket. 8 Връзка към коментар
htc Публикувано: 31 юли, 2016 Автор Сподели Публикувано: 31 юли, 2016 Е, къде е тоя интернет билет? Връзка към коментар
ACM Публикувано: 31 юли, 2016 Сподели Публикувано: 31 юли, 2016 Първата ти картинка е първата страница на E-ticket-a. Надявам се си наясно, че този билет не включва чекиран багаж. Казвам го, за да не се изненадаш неприятно на летището. Връзка към коментар
htc Публикувано: 31 юли, 2016 Автор Сподели Публикувано: 31 юли, 2016 Първата ти картинка е първата страница на E-ticket-a. Надявам се си наясно, че този билет не включва чекиран багаж. Казвам го, за да не се изненадаш неприятно на летището. Имаш лично съобщение. Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега