Прескочи до съдържание

Спешно! Препоръчайте ми къща за гости близо до София!

Krum4ov

Препоръчани мнения

Здравейте магеланци, имам нужда от малко помощ. И повече е добре дошла. Въпросът е че трябва да правя едно ергенско парти другата събота и неделя на 6 и 7 август, та след като в групата във фейсбук никой от приятелите на младоженеца не писа няколко седмици, почти не остана време. Нахвърлях на пожар няколко предложения и повечето, които са отговорили се спряха на варианта къща за гости. Въпросът е, че време почти няма, а аз не знам много къщи за гости около София. А и може би, докато се намери свободна ще си трябва повече време.

Ето и горе долу изискванията. Добре е да е близо до София, но явно че ще се ходи с коли, така че може и малко по-далече, само да е на разумно състояние за пътуване. След като е ергенско парти е хубаво да е някоя къща с разбрани собственици и където може да се вдига шум. Би било много хубаво ако има някакво басейнче, но все пак и без него може да минем. Разбира се, уютен двор, барбекю, голяма маса за компания около 14-15 човека, близост до кръчма с шкембе, ще са големи предимства. Цената е хубаво да е до 300 лева.

Хубаво е до края на деня или най-късно утре да съм запазил, та както може да се досетите е доста спешно. 

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Трудно ще намерите нещо в София. Особено пък с басейн и за толкова хора. Подобни къщи се дават с месечен наем, а дори и да има изключения - абсурд е да стане за ергенско парти.

Направете компромис и мръднете малко по-надалеч. Потърси тук и почвай да звъниш, нямаш никакво време.

http://vili.bg/planina(Жоро, моля те, не трий линка, само помагам :))

Връзка към коментар

Благодаря за съветите. Да, идеята е да е близо до София, но не в самата столица. Може нещо до 2-3 часа път с кола, не е проблем. Ще прегледам от сайта и утре ще проверя дали има.

Връзка към коментар

Само успех мога да ти пожелая, че навремето се опитвах да организирам доста повече хора за един уикенд. Лятото се почва постоянното мусене, че им блокираш къщата/комплекса точно през уикенда и така преди него и след него не могат да дойдат хора, които обикновено сливат с уикендите. 

http://vili.bg/planina(Жоро, моля те, не трий линка, само помагам :))

Линка е ок, не изглежда като тур. агенция. Скоро ще измислим някакво по-конкретно правило при коментиране/споменаване на бг услуги. 

Връзка към коментар

Аз имам такава къща на 170км от София.В Павел баня,но за тези дати има резервации.Иначе отговаря на изискванията,без басейна(който се надявам за другият сезон да на лице)Може някоя сбирка да спретнем по натактък.Има сайт,ама няма да правя реклам.

Редактирано от malkia
  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Намерих къща. Намира се близо до Мелник, няма басейн, но пак ще си прекараме страхотно. Искам да споделя и един сайт - http://www.bgvakancia.com/search-on-map/ Много е полезен с огромен брой къщи за гости. Прозвънях поне 15(но прегледах над 100), докато намеря, а има стотици. Не се резервира през сайта. Може отговорните лица да го преместят в някоя по-подходяща тема  :)

И благодаря на всички за съветите и насоките.

Редактирано от Krum4ov
  • Харесвам 3
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.