digitalpr Публикувано: 1 август, 2016 Сподели Публикувано: 1 август, 2016 От лутането къде да идем Септември месец, остана Бразилия или Индонезия. Не знам дали съм прав, но до Индонезия ми се ще да стигна през Сингапур. Куала Лумпур и Джакарта не ми се виждат особено интересни, поправете ме ако греша! Представям си 2-3 дни в Сингапур и после 2-3 дестинации по островите на Индонезия. Та ако попаднете на нещо изгодно за Сингапур, свиркайте. Засега това което съм намерил е София - Сингапур - София за 1150лв с Lufthansa. Поздрави! Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 1 август, 2016 Сподели Публикувано: 1 август, 2016 Всеки с мнението си. За мен Куала Лумпур е по-интересен. Ако има някаква възможност най-добре ги комбинирай. Да кажем 2+2 дни. Между тях има отлични и евтини връзки. 5 Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 1 август, 2016 Сподели Публикувано: 1 август, 2016 И аз предпочитам Куала Лумпур пред Сингапур. Страхотно добри топ хотели на още по-страхотни цени. Тонове какво повече да се прави. Сингапур ми идва мега напудрен, да не говорим за цените, срещу които не получавам нищо като усещане. 4 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 1 август, 2016 Сподели Публикувано: 1 август, 2016 Вероятно полета от КЛ до Индонезия също ще е по-евтин. С Луфтханза ще е 3 дни път с камили, напред-назад из Европа. В момента цените на катарците до КЛ са около 1000лв, което според мен е супер имайки предвид малко оставащото време. 1 Връзка към коментар
digitalpr Публикувано: 2 август, 2016 Автор Сподели Публикувано: 2 август, 2016 (редактирано) Да, за ~950лв има билет на Qatar през Tripsta. Това е и най-доброто което аз намирам до KL. Проблема ми е че бягам от KL, тъй като не ми се вижда много интересен, но пък мненията нагоре са други. Може и от там да летя Редактирано 2 август, 2016 от digitalpr Връзка към коментар
На път Публикувано: 2 август, 2016 Сподели Публикувано: 2 август, 2016 аз също съм по-впечатлена от Куала Лумпур, отколкото от Сингапур. Определено ако сега тръгвах нататък щях да прескоча Сингапур, макар той да ми е бил детска мечта... Връзка към коментар
digitalpr Публикувано: 2 август, 2016 Автор Сподели Публикувано: 2 август, 2016 Защо КЛ ви харесва повече? Май ще ме накарате да размисля Връзка към коментар
lesy Публикувано: 2 август, 2016 Сподели Публикувано: 2 август, 2016 Аз съм за Сингапур, но повече от два дни наистина няма какво да правите. Но аз харесвам модернистични сгради, особено когато са строени с идея. Ботаническата градина също е интересна.Цените наистина са високи. Защо не го направите пътешествието през двата града, на отиване и на връщане по два дни. 1 Връзка към коментар
digitalpr Публикувано: 2 август, 2016 Автор Сподели Публикувано: 2 август, 2016 Ами защото не намирам достатъчно прилични билети за такъв полет София - Сингапур и КЛ - София. Връзка към коментар
christuff Публикувано: 2 август, 2016 Сподели Публикувано: 2 август, 2016 И двете места ми харесаха еднакво и всяко ме впечатли по различен начин.Ако трябва сега да се върна в едно от тях обаче сякаш бих избрал КЛ.Сингапур изглежда много стерилен,но има достатъчно забавления стига да ви се трошат пари.Нощувка в МБС мисля е едно от задължителните неща.В КЛ си е циганийка,но на мен това ми харесва.Има също достаъчно места за посещение.Освен това там храната освен,че е много евтина,сякаш и най-много ми хареса в сравнение с всички останали места ,които посетихме в Азия.И в двете места бяхме за по два дни и това ,което си бяхме планували го направихме,но по още един ден нямаше да ни е излишен.Три дни може да са ви малко много или много малко в зависимост от вашите интереси и какво искате да правите . Връзка към коментар
Topfly Публикувано: 2 август, 2016 Сподели Публикувано: 2 август, 2016 Защо КЛ ви харесва повече? Май ще ме накарате да размисля С две ръце гласувам за Куала Лумпур, но и Сингапур “трябва“ да се посети. В Сингапур аз бях повече под “напрежение“ главно заради цените и тълпата. Кулала Лумпур е поне толкова модерен, но много по евтин и по малко пренаселен. И в двата града има достатъчно интересни места за гледане и не бих казал, че Сингапур е по интересен град. Ако имаш време посети и двете места, но с база в Куала Лумпур. С Air Asia за жълти стотинки може да прелетиш за около 1 час между Куала Лумпур и Сингапур. 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения