Прескочи до съдържание

Европа - Индонезия (през Сингапур)


Препоръчани мнения

От лутането къде да идем Септември месец, остана Бразилия или Индонезия. Не знам дали съм прав, но до Индонезия ми се ще да стигна през Сингапур. Куала Лумпур и Джакарта не ми се виждат особено интересни, поправете ме ако греша! Представям си 2-3 дни в Сингапур и после 2-3 дестинации по островите на Индонезия.

Та ако попаднете на нещо изгодно за Сингапур, свиркайте. Засега това което съм намерил е София - Сингапур - София за 1150лв с Lufthansa.

 

Поздрави!

Връзка към коментар

Всеки с мнението си. За мен Куала Лумпур е по-интересен. Ако има някаква възможност най-добре ги комбинирай. Да кажем 2+2 дни.

Между тях има отлични и евтини връзки.

  • Харесвам 5
Връзка към коментар

И аз предпочитам Куала Лумпур пред Сингапур. Страхотно добри топ хотели на още по-страхотни цени. Тонове какво повече да се прави. Сингапур ми идва мега напудрен, да не говорим за цените, срещу които не получавам нищо като усещане. 

  • Харесвам 4
Връзка към коментар

Вероятно полета от КЛ до Индонезия също ще е по-евтин. 

 

С Луфтханза ще е 3 дни път с камили, напред-назад из Европа. В момента цените на катарците до КЛ са около 1000лв, което според мен е супер имайки предвид малко оставащото време. 

  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Да, за ~950лв има билет на Qatar през Tripsta. Това е и най-доброто което аз намирам до KL. Проблема ми е че бягам от KL, тъй като не ми се вижда много интересен, но пък мненията нагоре са други. Може и от там да летя :)

Редактирано от digitalpr
Връзка към коментар

аз също съм по-впечатлена от Куала Лумпур, отколкото от Сингапур. Определено ако сега тръгвах нататък щях да прескоча Сингапур, макар той да ми е бил детска мечта...

Връзка към коментар

Аз съм за Сингапур, но повече от два дни наистина няма какво да правите. Но аз харесвам модернистични сгради, особено когато са строени с идея. Ботаническата градина също е интересна.Цените наистина са високи. Защо не го направите пътешествието през двата града, на отиване и на връщане по два дни.

  • Харесвам 1
Връзка към коментар

И двете места ми харесаха еднакво и всяко ме впечатли по различен начин.Ако трябва сега да се върна в едно от тях обаче сякаш бих избрал КЛ.Сингапур изглежда много стерилен,но има достатъчно забавления стига да ви се трошат пари.Нощувка в МБС мисля е едно от задължителните неща.В КЛ си е циганийка,но на мен това ми харесва.Има също достаъчно места за посещение.Освен това там храната освен,че е много евтина,сякаш и най-много ми хареса в сравнение с всички останали места ,които посетихме в Азия.И в двете места бяхме за по два дни и това ,което си бяхме планували го направихме,но по още един ден нямаше да ни е излишен.Три дни може да са ви малко много или много малко в зависимост от вашите интереси и  какво искате да правите . :) 

Връзка към коментар

Защо КЛ ви харесва повече? Май ще ме накарате да размисля :)

 

С две ръце гласувам за Куала Лумпур, но и Сингапур “трябва“ да се посети. В Сингапур аз бях повече под “напрежение“ главно заради цените и тълпата. Кулала Лумпур е поне толкова модерен, но много по евтин и по малко пренаселен. И в двата града има достатъчно интересни места за гледане и не бих казал, че Сингапур е по интересен град.

 

Ако имаш време посети и двете места, но с база в Куала Лумпур. С Air Asia за жълти стотинки може да прелетиш за около 1 час между Куала Лумпур и Сингапур.

  • Харесвам 1
Връзка към коментар
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.