Йоана Публикувано: 8 август, 2016 Сподели Публикувано: 8 август, 2016 Здравейте, магеланци! Поздравления за добрата идея на сайта за пътешествия и на неговите създатели. Благодарение на този и други сайтове, на които се публикуват интересни пътеписи и изключително полезна информация за различните места, човек сбъдва мечтите си. Аз също съм от клуба на пътешествениците и всички свободни ресурси отделям за това мое хоби. Пътувала съм предимно в Европа, защото е достъпна и лесно се намира информация, особено за известните дестинации. Но сега вече мечтая за нещо по-екзотично и различно - Азия, Австралия, Южна Америка. Случайно попаднах на сайта, търсейки информация за Сингапур. Благодарение на подробния репортаж на един магеланец тук / От него са публикувани в няколко части "Записки от Екватора"/ се вдъхнових, че мога и аз да се справя с подобно предизвикателство на далечно разстояние. Много се радвам, че има такива хора, които споделят инфо и опит от преживяното. Пожелавам на всички пътешественици много здраве и най-вече осъщесвени пътувания до мечтаните от вас места. Поздрави и със здраве, Йоана 15 Връзка към коментар
DenitsaS Публикувано: 8 август, 2016 Сподели Публикувано: 8 август, 2016 И аз като теб се регистрирах във форума, за да организирам пътуване - мина и замина ходенето в Южна Франция, но не минава и ден без да видя какво ново има тук, има реален шанс да се пристрастиш към четенето и писането в темите Пожелавам пътуването до Сингапур да ти се случи скоро и после да разказваш! 4 Връзка към коментар
baiKolio Публикувано: 8 август, 2016 Сподели Публикувано: 8 август, 2016 Добре дошла! Попаднала си на правилното място Всички тук сме болни, пристрастени наркомани.... а наркотикът са всички онези кътчета които сме мернали някога си на картинка, във филм или просто сме си помечтавали за тях, а те са се запечатали някъде дълбоко в подсъзнанието ни чакайки да "узреем" и да дадем шанс на авантюристите в нас 7 Връзка към коментар
П.Кръстев Публикувано: 8 август, 2016 Сподели Публикувано: 8 август, 2016 Добре дошла! Ако наистина обичаш пътуванията няма как да не заобичаш и форума 1 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 8 август, 2016 Сподели Публикувано: 8 август, 2016 Добре дошла и от мен Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега