Прескочи до съдържание

Транспорт в Япония - пасове, билети с намаления и др. - тема с препоръки

samuraika

Препоръчани мнения

• 2 седмици по-късно ...

Заедно с ваучера за JR Pass  се получават две карти.

Това е малката :

DOC_20180213150328.pdf

DOC_20180213150317.pdf

DOC_20180213150240.pdf

Това е гърбът на голямата.За съжаление, не можах да сканирам самата карта заради големия й размер.

DOC_20180213150636.pdf

DOC_20180213150630.pdf

Надявам се да са от полза:)

Редактирано от patilana
  • Харесвам 1
Връзка към коментар
На 1/27/2018 в 18:27, Alexander каза:

Днес си взех пасове и забелязах някакви бъгове, от които се възползвах. Купих от този сайт.

При смяна на езиците цените не са еднакви и варират с по 2 евро на пас. Сутринта имаше и разлика през кой език се поръчва и можеше да се изпрати до България безплатно, дори ако се купи 1 пас, сега не дава тази опция.

Забелязах, че безплатните изпращания за 1 бр, бяха ако се избере от по-скъпата цена или казано плащащ 2 евро повече, но спестяваш 13 евро за пратка. В моя случай спестих само 6 евро от цената, понеже за 3 броя винаги пратката е безплатна и купих през версията, където са по 210евро. В момента йената е паднала и са доста изгодни отново, по едно време  бяха стигнали по 230+.

С две думи е добре да се проверяват тези неща, особено, ако се поръчват 1 или 2 броя.

Нещо при мен не излиза безплатна доставка. Дори и при 3 броя пасове за по 14 дни. Някой да знае откъде мога да поръчам с безплатна?

Връзка към коментар

Поръчах от официалния сайт.Аз сменях езици да докопам безплатно един ваучер - без успех, но имаше безплатна доставка за 3 поръчки. Съжалявах, че няма с кого да се комбинирам, за да не плащам грешни пари.

Да се надяваме да е временно.

Връзка към коментар
преди 1 час, Alexander каза:

Пробва ли да сменяш езиците?

Последно за 1 и 2 искаше пари, но за три беше безплатно при всички езици.

Пробвах, цената наистина варира с 1-2-3 евро, но доставката винаги е платена. Отгоре на всичко в условията им пише, че за България е безплатна!

Като избера доставка в Холандия например е безплатна... Писах им на съпорта.

преди 35 минути , patilana каза:

Поръчах от официалния сайт.Аз сменях езици да докопам безплатно един ваучер - без успех, но имаше безплатна доставка за 3 поръчки. Съжалявах, че няма с кого да се комбинирам, за да не плащам грешни пари.

Да се надяваме да е временно.

Кой е официалния сайт?

Връзка към коментар

От съпорта ми отговориха, че на страницата им НЕ фигурира България като държава, за която може да се изпрати безплатно. А аз го видях с очите си и не го снимах. И когато отново отоврих страницата им, имаше дата на последна промяна след моя мейл.

Уникални измамници! Ще си купя пасове от друго място.

• Замислям се 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.