Ех Пламене... Публикувано: 10 август, 2016 Сподели Публикувано: 10 август, 2016 Привет, нямам много опит в пътуването със самолет. И никога не съм купувал билети през такъв сайт посредник. Търся и чакам конкретни билети с добра цена. Ако се появи в някой такъв сайт, ще се възползвам. От сайта на авиолинията ми звучи по-сигурно. Но не знам как работи тази система с билетите. Например може ли на официалния сайт да няма такава добра цена, но през определени сайтове да има някаква промоция, която важи само за билети купени от там. Има ли обаче нещо, за което трябва да съобразя и да гледам за билети от тези сайтове - например някакво потвърждение от официалния сайт, или нещо за багажа, или някакви такси с малки букви и други за които не се сещам? 2 Връзка към коментар
macf1an Публикувано: 10 август, 2016 Сподели Публикувано: 10 август, 2016 Можеш да погледнеш тази тема за начална информация: 3rd party сайтове за самолетни билети 3 Връзка към коментар
Ех Пламене... Публикувано: 10 август, 2016 Автор Сподели Публикувано: 10 август, 2016 Можеш да погледнеш тази тема за начална информация: 3rd party сайтове за самолетни билети Благодаря, не съм я видял тази тема и сега ще я разцъкам. Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега