traveler_10 Публикувано: 10 август, 2016 Сподели Публикувано: 10 август, 2016 (редактирано) Здравейте, Намерих форума случайно, търсейки информация за пропуснат полет... Да не кажа голяма дума, но имам поне 100-тина полета и никога не съм вярвала, че ще ми се случи и това... Е, имаше малко нерви, малко сълзи поради липсата на пари за следващ полет, но всичко приключи благополучно! За мен: Не съм обиколила много страни. Но тези които съм посочила, по една или друга причина, съм посетила не веднъж. Живях и 10-тина год. в Гърция, но не съм стояла на едно място. Обиколила съм почти цялата страна, включително много острови (които мога да изброя отделно). Ходила съм и на места за които дори местните само са слушали. Говоря свободно езика и мога да помагам с каквато и да е информация. Тук искам да кажа, че не рекламирането на дадена дестинация я прави интересна, защото в крайна сметка може и да не Ви хареса. За мен информацията дадена от първа ръка, и в зависимост от това кой какво търси - прави пътешествието и мястото приятни. Попътен вятър и от мен, магеланци. Поздрави, Juliana Редактирано 10 август, 2016 от traveler_10 26 Връзка към коментар
Гост Публикувано: 10 август, 2016 Сподели Публикувано: 10 август, 2016 За мен информацията дадена от първа ръка, и зависимо кой какво търси - прави дестинацията приятна. Толкова вярно... Ей така включих островите Наксос и Аморгос (тепърва предстоят, пълна мъгла), без да подозирам за тях Добре дошла и попътен вятър и на теб, Juliana Връзка към коментар
captain_oveur Публикувано: 10 август, 2016 Сподели Публикувано: 10 август, 2016 Geia sou palikari! Ti kanis? 1 Връзка към коментар
cumalissa Публикувано: 10 август, 2016 Сподели Публикувано: 10 август, 2016 Привет!Гърция винаги си е мечта! 2 Връзка към коментар
Цвете Публикувано: 10 август, 2016 Сподели Публикувано: 10 август, 2016 Добре дошла! Винаги е по- точна информацията от първа ръка. Ще те ползваме! 2 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 11 август, 2016 Сподели Публикувано: 11 август, 2016 Добре дошла и тук 1 Връзка към коментар
Vanessabg Публикувано: 11 август, 2016 Сподели Публикувано: 11 август, 2016 Добре дошла на борда! 1 Връзка към коментар
traveler_10 Публикувано: 11 август, 2016 Автор Сподели Публикувано: 11 август, 2016 (редактирано) Толкова вярно... Ей така включих островите Наксос и Аморгос (тепърва предстоят, пълна мъгла), без да подозирам за тях Добре дошла и попътен вятър и на теб, Juliana Благодаря за сърдечният прием в света на пътешествениците! Относно о. Аморогос - само преплувах покрай него, видях о. Наксос отсреща и акостирах на о. Парос. Парос - уникален за мен остров - особено на Великден. Била съм няколко пъти там, и пак бих отишла по Великден. Била съм и през лятото, но Пасха е къде по-... по-... най-... Geia sou palikari! Ti kanis? Για σου, αγόρι μου. Καλα είμαι. Εσεί? Добре дошла! Винаги е по- точна информацията от първа ръка. Ще те ползваме! Винаги готов! Благодаря на всички Ви! С удоволствие се впускам в приключението. Да гребеме заедно... Редактирано 11 август, 2016 от traveler_10 3 Връзка към коментар
ivka22 Публикувано: 12 август, 2016 Сподели Публикувано: 12 август, 2016 Здравейте,и аз попаднах на форума случайно,но съм изключително доволна че Ви има !!!Аз съм музикантка,обичам да пътувам до нови дестинации.Преподавам музика на деца в детската градина.Надявам се да намеря нови и полезни мнения относно различни дестинации :-)))) 7 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега