cumalissa Публикувано: 12 август, 2016 Сподели Публикувано: 12 август, 2016 Да,не съм феминистка,но да си кажа.Все пак съм жена. Значи,мъжете без да се оглеждам наоколо, непрекъснато се оплакват ,реват,хленчат,дори сълзи пускат само и само внимание да им се обърне.Тътрузат се кат инвалиди или се дуят като андрогенно-зависими гардероби с 4 –ри крила.Да,явно беше секси в миналия -ти век. Пак да кажа,че не съм феминистка върла,но имам право да гласувам. То па нема за кой.Нов проблем. Прекалено материалния ни свят измести ценностите.И понеже мъжетесе чувстват единствено сигурни с 20 евро в портмонето,а също и в майка си и нейните манджи и те така.Обвинени сме в прекалено свободолюбие и отнемане на „властта“.Ходим си по женски партита,отскачаме я до Рим,я до Амстердам-за прайда,я до влашко,планираме внимателно(понеже сме умни и практични),и си се кефим.Щот сме умни.Въртим къщата,въртим манджи,въртим всичко Завършваме поне 2 висши ,докато първородното прохожда с неумели стъпки и специализация с второ като междувременно дундуркаме и 2-те,едното кат заспи,второто е на линия,и една патоанатомия или римско право за разкош.Взимаме се в ръце,подкрепяме мъжете си,носим кофи с латекс(цвят корал0078 естествено да си отива на паркета в спалнята),боядисваме (е,колко,му е,2 стаи и един кенеф) На всичкото това ние сме любопитни и изразяващи себе си..,театри,кина,нови рокли в мола,намаления.Или мохито .И ще дойде полицията .Ние се осведомяваме своевременно,купуваме панталони за 11 клас,нищо ,че детето е 6-ти и това е въпрос на предвидливост и спестяване на пари.Но вие няма как да разберете това.Вие сте завладяни да се доказвате.Колко сте мъже.Как изкарвате пари и ги влагате в нещо незнайно,което ви носи пари прим.И забравяте основната идея.Парите ми служат на мен и на моето семейство за комфорт,за блаженство,за здраве,за образование на наследниците. Вашата шампионска лига или преселването на есетрите на Дунав в май не ни интересуват,щото сме си намерили евтини билети до Барселона и Алгарве баш в сезона и ще се смеем като откачалки до откат.И ще си пием бирата на Испанските стълби,ще ядем сладолед ,ще мълчим в Сикстинската капела и дори ще си позволим да се загуби любимият ви отбор от Шампионската лига. Ще страдаме заедно с вас.Непоносимо е,знаем.Легни малко сега.Успокой се.Седалгин.Нео. Беше ми забавно и си спомням за всичките ни пътешесвия заедно.Обичам Ралица-тя знае защоОбичам Анна Матю–тя също знаеОбичам Илона и кучето Рая ,добре де и котката..(Топси ме мрази,но нищо)Обичам Цвета поради това,че ми е майка.иначе съм готова за бой.Бистра Богданова да потвърди резервацията.Мариана-добре си дошла,ще спретнеш купона след забележителностите. 4 Връзка към коментар
Gentleman Basta Публикувано: 12 август, 2016 Сподели Публикувано: 12 август, 2016 Да,не съм феминистка,но да си кажа.Все пак съм жена. Значи,мъжете без да се оглеждам наоколо, непрекъснато се оплакват ,реват,хленчат,дори сълзи пускат само и само внимание да им се обърне. Тътрузат се кат инвалиди или се дуят като андрогенно-зависими гардероби с 4 –ри крила.Да,явно беше секси в миналия -ти век. Интересното е, че точно преди няколко дена четох изследване на група американски мемелози относно причините за това явление. За да не преразказвам, направо прилагам линка - цък. 5 Връзка към коментар
Duke Публикувано: 12 август, 2016 Сподели Публикувано: 12 август, 2016 Да,не съм феминистка,но да си кажа.Все пак съм жена. С това трябваше да започнеш... 1 Връзка към коментар
Hayasko Публикувано: 12 август, 2016 Сподели Публикувано: 12 август, 2016 Аз пък изобщо не разбрах смисъла на този пост Винаги съм бил негативно настроен към всякакви крайни и обобщаващи оценки. И понеже явно не се гледа ШЛ, там има една такава реклама: Безценно... 3 Връзка към коментар
П.Кръстев Публикувано: 12 август, 2016 Сподели Публикувано: 12 август, 2016 (редактирано) И аз не видях смисъла от поста и темата, но пък се сетих за нещо, на което бях попадал скоро. Вероятно пак нямащо много голям смисъл. В статията става въпрос за диагноза от миналото (19 век), наречена "female hysteria". Лечението е било много.... интересно. Цък Редактирано 12 август, 2016 от П.Кръстев 4 Връзка към коментар
vencide Публикувано: 12 август, 2016 Сподели Публикувано: 12 август, 2016 Смисъл от поста и аз не виждам, но явно някой има нужда да си каже нещо, което не е съвсем разбираемо. 2 Връзка към коментар
Препоръчани мнения