Вико Публикувано: 12 август, 2016 Сподели Публикувано: 12 август, 2016 Здравейте, налага ми се да пропусна резервиран полет с Райън еър. Някой правил ли е опит да си изиска част от парите при положение, че не ползва услугата? Досега не бях попадал в такава ситуация. И все пак, ако някой знае дали има начин това да стане ще съм благодарен да ме просветлите. Благодаря. Връзка към коментар
Duke Публикувано: 12 август, 2016 Сподели Публикувано: 12 август, 2016 Единствено летищни такси можеш да претендираш, но доколко ще те огрее е отделен въпрос. Пиши им още преди полета... 1 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 12 август, 2016 Сподели Публикувано: 12 август, 2016 (редактирано) Здравейте, налага ми се да пропусна резервиран полет с Райън еър. Някой правил ли е опит да си изиска част от парите при положение, че не ползва услугата? Досега не бях попадал в такава ситуация. И все пак, ако някой знае дали има начин това да стане ще съм благодарен да ме просветлите. В общи линии - кауза пердута. Теоретично би трябвало да ти възстановят летищните такси, но нискотарифните компании са се подсигурили с разни административни такси, които прилагат в такива случаи, и на практика не можеш да получиш нищо. Цък Редактирано 12 август, 2016 от Фичо 1 Връзка към коментар
Вико Публикувано: 12 август, 2016 Автор Сподели Публикувано: 12 август, 2016 Даа, предполагам че усилията ми няма да се увенчаят с успех. Те, Райън, са доайени в този бизнес модел. Кръв връщат, пари не връщат... 1 Връзка към коментар
captain_oveur Публикувано: 12 август, 2016 Сподели Публикувано: 12 август, 2016 Ако извадиш късмет, може да променят някой полет и да ти дадат възможност да избереш възстановяване на сумата. На мен ми се е случвало, но с "Air Asia". 2 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега