Прескочи до съдържание

Сгрешена дата на полет с ryan air


Препоръчани мнения

Здравейте,

 

Преди известно време запазвах полети с ryan air и понеже го правих посред нощите, съм допуснала доста глупава грешка. Крайната ми дестинация е Малага, за пътуване между 4-10 октомври.

Та идеята беше: София-Барселона-Малага на 4.10 и връщане Малага-Кьолн-София на 10.10.

Така де, обаче аз съм запазила Барселона-Малага вместо за 4ти, за 10ти октомври... Не мога да си обясня как, от умора ще да е било.

 

Мъча се да разбера от екипа на райън еър кой ми е най-евтиния вариант да поправя нещата, обаче няма толкова некоорепативен хелп деск. Доколкото се разчетох нямат опция за канселиране, а таксите им за смяна на дати са нечовешки (нормално за лоу кост). Дайте някакви идеи? Имам ли други варианти освен засрамено да си платя за нов полет?

Връзка към коментар

До 24 часа след резервацията можеш да поправяш безплатно (само си доплащаш разликата в цената). След това промените и отказите са по тарифи, обявени на сайта - доколкото прочетох 30 до 60 евро в зависимост от маршрута и сезона. Няма как да ги избегнеш, а ако билета ти е бил по-евтин, направо вземи нов.

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.