Прескочи до съдържание

mobile boarding pass с 1 телефон - Wizz, Easy, British и т.н.


Препоръчани мнения

Предстоят ми 10-ина полета с различни авиокомпании, а съм нов със смарфоните(както се разбра от другата тема ;)), а се опитвам да намаля разпечатките, иначе става едно тесте от 100стр. , четирима човека сме, цялото семейство.

Допълнително се усложняват нещата, от това че и четиримата сме с един телефон, възможно ли е да станат нещата? Изобщо прието ли е повече хора да ползват само едно у-во?

Връзка към коментар

Сега се зачетох, излиза, че за Бритиш може само с апликацията за Андроид, за iphone предстои.

Download multiple boarding passes to one device (for up to eight people travelling on the same booking) green-tick-24x19.png   

табличката не се копна добре, отметката е само на Андроид

 

За Easyjet ужким може, но формулировката е "Multiple boarding passes on one device is currently supported only at these airports." като никъде не ги виждам изброени.

 

За Wizz пък оставам с впечатлението, че не може, никъде не е описано...

Редактирано от Oshko
Връзка към коментар

За Раян става, няма причина и за другите да не става. Обаче става бавно. Затваряш единият пасс, търсиш 2рият сред други ххх резервации, визуализираш, сканираш и така 4 пъти в твоя случай. Когото го правех това упражнение, без да се обръщам към опашката усещах как подскачат зад мен от нетърпение. :)

  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Само провери дали бордните карти се записват в устройството или изискват достъп до Интернет (като напр. Делта на андроид-ски у-ва). Да не се окаже, че някъде в чужбина сте без хартия и без електронни бордни карти, а изтеглянето им ви струва сериозна сума пари :)

При интегрираните с Apple Wallet апликации, борндата карта се запазва в портфейла и не изисква Интернет достъп.

  • Харесвам 3
Връзка към коментар

Сега си погледнах телефона, моите са заредени са PassWallet. Резервациите са подредени по полети и по имена, и отнема по не повече от секунда за затваряне и отваряне на следващата по реда.

Но не бих разчитал само на едно устройство в подобни случаи, най-малкото ще взема поне още едно с качени приложения и пасове, ей така за всеки случай. 

 

Пиша за Андроиди.

Редактирано от Georgi_G
  • Харесвам 2
Връзка към коментар

 

За Easyjet ужким може, но формулировката е "Multiple boarding passes on one device is currently supported only at these airports." като никъде не ги виждам изброени.

 

 

 

Егати смешниците! :lol:  Направи шотчета/.снимки и ги метни по таблети и фотоапарати :lol:

Редактирано от Hollywood
  • Харесвам 2
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.