Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Това не го ли отмениха?

Аз намирам това на сайта на Wizz:

След онлайн чекиране все още можете да направите промени в резервацията (освен промяна на полета, промяна на името) или да платите допълнителни услуги. Моля, обърнете внимание, че ако добавите WIZZ Xpress, WIZZ XXLong или WIZZ Reserved Seat към резервацията си, ще трябва да 

-разпечатите отново бордната си карта 

или 

-да се явите на гише чек-ин на летището, за да получите стикер, отразяващ промените в досегашната бордна карта.

Хм, явно греша. Zaro, след седмица имам полет с Уиз и ще гледам внимателно да проверя какви са вариантите за добавяне на допълнителни услуги след чекиране и много кратко преди полета. 

Връзка към коментар
  • 9 месеца по-късно ...

Моето членство по старите правила изтича през Април, сега получих мейл, ако искам да си го подновя:

Въпросът ми е ако си купя 'Групово членство' сега за 40лв до кога ще ми важи? До Април или ще е за цяла година от тук нататък? Предполагам е първото, защото иначе една и имат сметка.

Предлагат се някои предимства и за придружаващия/те ви пътник/ци, според това кой вид членство сте избрали: Стандартно или Групово.

newsletter_bg_1.gif

Връзка към коментар

Прилагам и цитат от сайта на Уиз:

Членувате ли в WIZZ Discount Club преди 14 октомври 2014?

Ако сте платили членството си преди 14 октомври 2014, можете да прочетете Правилата и условията, отнасящи се до Вашето членство тук.

Ако желаете да се насладите на предимствата от Стандартното или Груповото членство описани по-горе, можете да промените настоящия си вид членство на Стандартно членство без допълнително заплащане или можете да повишите нивото си до Групово членство по време на следващата си резервация.

Моля, забележете, че ако промените настоящото си членство, платено преди 14 октомври 2014, на Стандартно или Групово членство, само Правилата и условията за Стандартно или Групово членство (съответно) ще се прилагат след промяната. Такова искане за промяна не може да бъде оттеглено. Промяната на членството не удължава срока на Вашето членство.
Отстъпка в таксата за багаж не може да се приложи за резервации, направени преди да е платено членството или да е повишено нивото му на Стандартно или Групово.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
  • 2 седмици по-късно ...

Аз исках да си купя стандартно членство, като направих резервация на двупосочни билети за двама за Малта, но не можах, тъй като на никоя стъпка по време на резервацията не ми се появи като опция стандартно членство - появи ми се като опция да купя само уиз премиум и премиум плюс, за което аз нямам желание. Аз ли нещо не правя както трябва?

Връзка към коментар

Аз исках да си купя стандартно членство, като направих резервация на двупосочни билети за двама за Малта, но не можах, тъй като на никоя стъпка по време на резервацията не ми се появи като опция стандартно членство - появи ми се като опция да купя само уиз премиум и премиум плюс, за което аз нямам желание. Аз ли нещо не правя както трябва?

Офертата за wizz discount club се появява след като си маркираш радио бутоните на избраните полети. Появавя се точно под тях.

Връзка към коментар

Офертата за wizz discount club се появява след като си маркираш радио бутоните на избраните полети. Появавя се точно под тях.

Благодаря ти, но не разбрах кои са радио бутоните. Ако може някакъв скрийншот да ми покажеш, ще съм много благодарна.

Връзка към коментар

Не, този екран не ми се появява изобщо. Проиграх резервацията поне 3 пъти да не би да я пропускам, стигнах до плащането, но никъде не ми излиза като опция да купя стандартно членство.

Ето това се вижда:

post-374-0-76263400-1427552777_thumb.png

Редактирано от Бръмбар
Връзка към коментар

Онзи ден като имаще 20 off резервирах два билета до Дубай и си добавих Wizz Discount club, платих с банков превод, видях сега че са ми потвърдили резервацията, но в профила ми пише, че нямам дискаунт клуб. Не трябва ли автоматично и той да е в сила, за да го ползвам за нови билети?

Връзка към коментар

Онзи ден като имаще 20 off резервирах два билета до Дубай и си добавих Wizz Discount club, платих с банков превод, видях сега че са ми потвърдили резервацията, но в профила ми пише, че нямам дискаунт клуб. Не трябва ли автоматично и той да е в сила, за да го ползвам за нови билети?

В сайта вижда ли се резервацията?

Ако е така, то няма причина Wizz Discount club да не е активен.

Няма проблем да бъде платен по банков път.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

За Wizz Discount club пишеше че не може да се плаща с банков превод, само с карта. Да не би това да е причината?

Сега погледнах пак...оправили са го и вече си пише, че имам активен Wizz Discount Club. Първо активираха резервацията и явно след няколко часа и клуба :)

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.