palia4i Публикувано: 18 август, 2016 Публикувано: 18 август, 2016 (редактирано) Георги, не намерих подходящо място за въпроса си, ако прецениш го премести, където е редно. Някой да е наемал кола от Interrent? Опит, впечатления, "един приятел ми каза", някакво инфо?...надежни ли са? че дават най-ниска цена от летището на Ница - за 6 дни/100 евро Редактирано 18 август, 2016 от palia4i
Георги Публикувано: 18 август, 2016 Публикувано: 18 август, 2016 От бърз преглед на сайта им единственият капан, който виждам, е че цената им не включва неограничени километри. Нямам личен опит, нито информация от познати.
palia4i Публикувано: 18 август, 2016 Автор Публикувано: 18 август, 2016 ох, това и аз видях, но изчетох доста коментари в трип-а и косата ми се накъдри, уфф а така се зарадвах
Георги Публикувано: 18 август, 2016 Публикувано: 18 август, 2016 ох, това и аз видях, но изчетох доста коментари в трип-а и косата ми се накъдри, уфф а така се зарадвах То няма фирма, от която даа не ти се накъдри косата там 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега