Tani Публикувано: 19 август, 2016 Сподели Публикувано: 19 август, 2016 Здравейте, Аз напълно случайно попаднах на вашето общество, докато търсех предложения за "компания за пътуване". Спрях се, зачетох се, поразгледах ви, допаднахте ми и реших да се регистрирам. На 51 години съм, от София. По-нататък - още за мен. А засега - определено съм респектирана от някои от вас на тема пътешествия. Поздрави на всички! 14 Връзка към коментар
Childish Публикувано: 19 август, 2016 Сподели Публикувано: 19 август, 2016 Добре дошла! Тук от "вас" и "вие" бързо се минава на "нас" и "ние". А компанията понякога се намира и на път, а друг път изобщо не е необходима. 7 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 20 август, 2016 Сподели Публикувано: 20 август, 2016 Добре дошла 1 Връзка към коментар
Tani Публикувано: 21 август, 2016 Автор Сподели Публикувано: 21 август, 2016 Благодаря! Предчувствах, че съм на добро място! 2 Връзка към коментар
kacpi123 Публикувано: 21 август, 2016 Сподели Публикувано: 21 август, 2016 Здравейте . Озовах се на вашия форум по случайност , но аз наистина го харесва тук . Моето име е Виктория Обичам да пътувам Връзка към коментар
lyusi Публикувано: 21 август, 2016 Сподели Публикувано: 21 август, 2016 Добре дошли, Tani и Виктория Връзка към коментар
eloena Публикувано: 21 август, 2016 Сподели Публикувано: 21 август, 2016 Здравейте . Озовах се на вашия форум по случайност , но аз наистина го харесва тук . Моето име е Виктория Обичам да пътувам Здравей, Виктория, добре дошла! Може ли да кажеш нещо повече за себе си? От къде си, например? Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега