Прескочи до съдържание

ОАЕ - бързи въпроси

Георги
Съобщението е добавено от Георги

Това е тема за бързи въпроси. свързани с ОАЕ. Какво е бърз въпрос? Това е въпрос, който има достатъчно конкретика, така че да му бъде отговорено с до 2-3 отговора, т.е. въпрос, който не предизвиква дискусия. Примери:

- Денонощно ли е метрото в Дубай?

- Може ли да шофираме в Дубай с нашите шофьорски книжки?

Има и друг тип въпроси, които може да изглеждат бързи, но да са въпрос на лично мнение и може да предизвикат дискусия. За тях се пуска отделна тема. Примери:

- Кое да разпределим времето между Дубай и Абу Даби?

- Заслужава ли си да посетим Шаржа?

Възможно е да решите, че въпросът ви е бърз, да го пуснете тук и да се зароди дискусия - няма лошо, ще бъде отделен в нова тема, да не се чудите 🙂

Разбира се, ако искате да обсъдите цялото си пътуване в детайли, винаги пускайте нова тема. По този начин най-добре ще си го проследите от първите въпроси до самото пътуване и разказите ви след него. 

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 44 минути , ruwenzogy каза:

Въпрос за джамията в Абу Даби.  Искам да си направя безплатна резервация за посещението й.  Но от 20-тина дни не мога да отворя сайта им.  Преди това си влизах всеки ден, но сега - Йок.  Някой може ли да провери как е при него и от къде се резервира, ако нещо греша....

Ние на място се регистрирахме на едни устройства, минути преди да влезем в джамията. 

Публикувано:
преди 11 минути , chandni каза:

Ние на място се регистрирахме на едни устройства, минути преди да влезем в джамията. 

Благодаря. И аз знам, че на място може, но ми се иска да избегнам опашките, още повече, че се пада петък

Публикувано:
преди 1 час, ruwenzogy каза:

Благодаря. И аз знам, че на място може, но ми се иска да избегнам опашките, още повече, че се пада петък

Сайта трябва да е този, но и при мен не се отваря в момента: visit.szgmc.gov.ae

Иначе ако можете отидете рано сутринта, когато си тръгвахме към 10 и нещо тълпите вече бяха доста сериозни. 

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 7 минути , Argentique каза:

Сайтът се отваря и сега с айпи от ОАЕ.

Screenshot(1).png.94e99c6b5bab26e6978fea7c37aacf4b.png

Как да го разбирам това айпи от ОАЕ. Къде се вкарва това айпи. Може ли някакъв линк.

Публикувано:
преди 30 минути , ruwenzogy каза:

Как да го разбирам това айпи от ОАЕ. Къде се вкарва това айпи. Може ли някакъв линк.

Ще ти цитирам уики, че не съм силна в сферата :)
IP адресът е уникален адрес, много наподобяващ телефонен номер, който се използва от машини (обикновено компютри), за да се свързват едни с други, когато изпращат информация през интернет или локална мрежа, използвайки интернет протокол (IP). 

Понеже си в България, твоят IP адрес се разпознава като български от някои чужди сайтове и не ти дава да ги отвориш.

Ако има някой по в час до теб да ти го направи на живо, ще е по-добре.
Ако не:
За компютър и браузъра google chrome ползвам добавка Urban VPN Proxy. Тя се добавя лесно към браузъра и от нея можеш да си включваш временно ip-та от различни държави. Т.е. да имитираш, че компютърът ти е свързан към мрежа в тази държава.
Появява се горе вдясно в браузъра. В момента съм включила UK адрес.

Screenshot(412).png.8d3a758255195dc0ccf759b7d2cbb274.png

Включвам я само когато ми трябва, че иначе ми забавя някои сайтове и не ми отваря други, дето ми трябват за работа.

Ако някой може да обясни по по-лесен начин, да заповяда!

• Харесвам 3
Публикувано:
На 15.02.2025 г. в 16:46, natalito78 каза:

Здравейте, ще бъдем в Дубай по време на Рамадан 28.03.-31.03. долу горе се ориентирах за шатъли и автобуси от Абу Даби до Дубай благодарение на Дани Магелани. Прочетох, че на 30.03. от 22ч. ще има фойерверки на Бурж Халифа, ако правилно съм разбрала. Дали има друго нещо, с което да се съобразя освен храненето в определени места. Искам да посетим и палмата 😉.

Къде прочетохте за фойерверките,ние също ще бъдем там на 30.03 

Публикувано:
преди 20 часа, matse1 каза:

Къде прочетохте за фойерверките,ние също ще бъдем там на 30.03 

Има по време на целия Рамадан

IMG_8283.png

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.