Мрън Публикувано: 14 юли, 2013 Сподели Публикувано: 14 юли, 2013 Да, заглавието не е подвеждащо. Нова търсачка подрежда полети по 'индекс на щастието', освен обичайните критерии https://www.routehappy.com/ Връзка към коментар
Георги Публикувано: 14 юли, 2013 Сподели Публикувано: 14 юли, 2013 Понеже следя на 2 на 3 какво става в индустрията като цяло и мнението ми е, че голямо изсмукване от пръстите пада. Мъчат се всякакви хора да вземат няколко милиона финансиране, да скалъпят сайтче да се диференцират, уж че предлагат нещо различно, ама на малко им се получава. Положението откъм иновации е замръзнало от години. Та това ми е мнението и за тоя сайт, топ резултат луфтханза за 800 долара, втори резултат лот за 650 долара. Хич няма да съм щастлив, ако дам 150 долара повече...така са и повечето хора, за това и битката в днешно време е за най-ниската цена, а не за най-доброто обслужване и екстри. 2 Връзка към коментар
goldeneyeful Публикувано: 22 юли, 2013 Сподели Публикувано: 22 юли, 2013 Супер, много ме кефи! Нека да има щастие навсякъде и във всичко. Връзка към коментар
Oshko Публикувано: 23 юли, 2013 Сподели Публикувано: 23 юли, 2013 Аз пък за какво си помислих, като видях заглавието , но това беше една друга тема за 'необичайните места' 2 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега