Прескочи до съдържание

Търся билет Бали - Сингапур


Препоръчани мнения

Магеланци, покрай настоящата промоция на катарците се изкушавам да летим до Сингапур и оттам до Бали и обратно. Става въпрос за началото на февруари, като сме планирали 5 нощувки на Бали. Цената на билета обаче е около 177 евро с компании като Singapore Airlines и Garuda Indonesia. Нормална ли е според вас? Тук трябва да вметна, че търся полет в определен часови диапазон (да излита от Сингапур най-рано в 5 следобяд, за да имаме време след кацане от Доха да го хванем) и всички пътуваме с чекиран багаж, така, че ако го добавим към цените на нискотарифните, разликата не е голяма. А и ми се искаше моите хора да летят със сингапурците, за мен това е най-добрата авиокомпания.

Връзка към коментар

За тия компании е нормално според мен. От лоу костовете не знам дали си ги проверил, но най-евтино ми излиза Jetstar - около 120€ с куфар. Jetstar са поне ниво над най-ниските лоу костове, можеш да ги сравняваш с easyjet например.

 

Ти ще си прецениш дали надценката си заслужава за Singapore, и аз така навремето плащах такса Boeing 767 и Qantas на един полет в Австралия :)

Връзка към коментар

Tigerair също, преди две години летях с тях точно по този маршрут, всичко беше топ. Те са сингапурска лоу кост компания и даваха най-добра цена. Air Asia също летят, но традиционно този маршрут им е по-скъп, освен ако няма някакво промо.

Връзка към коментар

Преди има няма месец купихме билети Бали - Сингапур за ноември месец, взехме с Tigerair, незнам що за стока са, ако зачакаш като се върнем живот и здраве ще кажа как е.

Връзка към коментар

Мерси за съветите. Проблемът е, че само индонезийците и сингапурците имат полети в часовия диапазон, който ме устройва. Евтините полети с нискотарифните са или рано сутрин или късно вечер. Сега проверих, че цената за полет София - Сингапур и Куала Лумпур - София е същата като тази до Сингапур, та може и да кацнем в Сингапур първо (въпреки, че исках да им го запазя за десерт), да останем 2-3 вечери там, после на Бали 5-6 и оттам към Куала Лумпур за 1. Между другото, гледах, че февруари не бил най-подходящия месец за посещение на Бали (много валяло, плажовете били мръсни и т.н.), а на нас цялостната ни идея е за зимно море. Дали е вариант да пренебрегнем плажа, да си вземем хотелче с басейн и да се отдадем на изследване на местната култура през останалото време?

Връзка към коментар

 Дали е вариант да пренебрегнем плажа, да си вземем хотелче с басейн и да се отдадем на изследване на местната култура през останалото време?

 

Аз смятам точно това да направя, въпреки че отивам в добър сезон.

Връзка към коментар

А февруари твърде зле ли е за посещение? Липсата на плаж може да я превъзмогнем, но ще е тъпо да не обикаляме острова поради лошо време...

Ами и на мен ми е първо ходене, та не съм запозната много, но хората твърдят, че напоследък аномалиите във времето присъстват и там. Следователно в дъждовния период може и да не вали много. Хората ходят там и за нова година и през март, така че според мен не се притеснявай предварително. И да вали ще е някой и друг час и после всичко ще е наред.

Връзка към коментар
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.