FlyTraveler Публикувано: 7 ноември, 2025 Публикувано: 7 ноември, 2025 Излитане от Маун, Ботсвана. Moremi Air Gippsland GA-8 Airvan, 14
Argentique Публикувано: 25 ноември, 2025 Публикувано: 25 ноември, 2025 Излитане от Солун по изгрев Mt. Athos Полетът до Икария е с кацане в Лемнос, където слиза, а на връщане се качва почти целият самолет. В Икария ходят само объркани хора. 🙂 И местните. В Лемнос даже си имат автобус! Излитането от Лемнос беше голяма красота - имат един плитък залив, който отразяваше огледално ниските облаци онази сутрин. Самос Икария. На гръцки ударението е на последното "и". Летището в Икария е съвсем малко. Проверките на скенера - по симпатия. 😃 Гейт - единствен. Рядка гледка - два самолета едновременно на пистата в Икария. 🙂 От Солун и Атина, като екипажите се смениха и солунският самолет отлетя за Атина, а атинският - за Солун. Така и двата закъсняха.🙃 Икария. На 0 м беше чудно време, а облаците се "закачаха" за билото и си стояха така по цял ден. Дори на 400 м височина обстановката беше предбуреносна. Хиос И пак връх Света гора, лошо време, много силен вятър, че и ни падна перката 🤪🙃 16
Argentique Публикувано: 11 май Публикувано: 11 май Първото кацане на @Argentique в Бургас - 5.05. Поздрави на всички местни магеланци! Така за едно пътуване успях да посетя две от непосещаваните досега български летища - Пловдив и Бургас. Обаче полетът на Уиз до Бургас се оказа най-претоварен с ромско население в историята на личните ми полети. И без нито една празна седалка от 40 реда. 😱 Чекирахме се няма и 5 часа след отварянето на безплатното - 188 и 189 номер по ред. 😱 Даже за доброволец получих предложение, не ги е срам. 🙂 Пловдив се оказа слаба ракия по отношение на затовареност и типаж на пътниците, пък имах известни очаквания. 🙃 12 2
stotan Публикувано: 20 май Публикувано: 20 май Крайбрежието на Южна Корея Кацане на летище "Нарита" 13
ДиянаВ Публикувано: 20 май Публикувано: 20 май Генуа ме заинтригува, лепна ме за бъдещо пътуване дотам, не само като град с очарователна архитектура и усещане. На летището също беше драматично 😉 пред летището - самолетче към планината - буреносни облаци към морето - ясно небе мъчих се да хвана в кадър границата между облаци и синева, която видях с очите си, но не е много успешно въобще има накъде да се върти главата в Генуа 🙃 И за финал нюанси тюркоаз с крив хоризонт за кеф 😄 Перката на Раян обаче е в правилна позиция, за да не кажете, че само Уиз толерирам 😉 13
Argentique Публикувано: 20 май Публикувано: 20 май Направих 6 полета с Уиз за последния месец, колкото за предните две години общо, та нещо взеха от благодарност да ме слагат до прозореца. София-Ламеция, много лошо време над Балканите в събота, дори кабинния екипаж ги сложиха по седалките. Но над Токчето - Саленто...😍 Издатинката - Галиполи Добавката на крилото е Капо Колонна Ламеция излитане Пак там Подметката на Ботуша и Йонийско море. Цялата ивица са само плажове. Албания И да не ви досаждам със синьо - Искър 😛 23
iaia_mama Публикувано: 23 юни Публикувано: 23 юни Варна и Аспарухов мост Будапеща Река Дунав и островите преди Русе (ако правилно съм ги разпознала) 18
marycap Публикувано: 3 юли Публикувано: 3 юли Краков- Бургас: Слънчев бряг и Несебър: Равда и Ахелой: Поморие: 18
Argentique Публикувано: 3 юли Публикувано: 3 юли Място до прозореца (14G или А) преди аварийния ред с А321 във Vietnam airlines не си избирайте. Че има едно малко кръгче към света само 😀 4
ДиянаВ Публикувано: 3 юли Публикувано: 3 юли Сърбия не я броя като посетена държава, но имам цял изгрев на летище Никола Тесла 😉 Air Serbia доставиха и гледката над впечатляващия мост Йоресунд, свързващ Дания с Швеция и обратно 🤩 *Ранните полети със сърбите от Варна през Белград до Копенхаген бяха абсолютно безпроблемни, даже и докато спяхме на двата, оставиха по водичка и пакетче бисквити 👍 Иначе късият от Варна беше много смешен с миниатюрната си стълбичка - поне бордингът не се бави 😄 12
Argentique Публикувано: 9 юли Публикувано: 9 юли Дананг, полет на Malaysia Airlines, MH747, изпълнява се в момента. #Вмоментасъм 🙃 15
Фил Публикувано: 9 юли Публикувано: 9 юли преди 1 час, Argentique каза: Дананг, полет на Malaysia Airlines, MH747, изпълнява се в момента. Има нет на борда? 4
Argentique Публикувано: 9 юли Публикувано: 9 юли преди 41 минути , Фил каза: Има нет на борда? По-хубав даже от безплатния WiFi на Клиа1! Отделно, на полет два часа и нещо дават готвена храна и безалкохолни по няколко пъти. Почти на 90% пълен с австралийци самолет. Аз отивам в Сингапур и на първо четене Malaysia предложиха билет през Клиа с 25 кг багаж и 1.30 ч престой за 60€ (само до Клиа беше повече). Директни със Scoot без багаж бяха на двойна цена, а със сингапурците - на тройна. Е, престоят стана 4 часа заради отменен по-ранен полет, но поради липса на други добри алтернативи ще се наложа да ида в салон. Между другото, trip.com тия дни след една осъществена нощувка ми дадоха 1 пас за салон, а вече им ползвах 2. Трябва да имаш купен билет с тях, който да вържеш със салона, а аз точно днес имам такъв билет. И да не е спам, езера в Малайзия 15
randi Публикувано: 3 август Публикувано: 3 август Орли - Анкона. Масива Монте Роза и връх Дюфур. 23 2
FlyTraveler Публикувано: 8 август Публикувано: 8 август Планината Меру, Танзания. Снимката съм я правил от борда на Turkish Boeing 737 NAX8 след излитане от летище Килиманджаро: 14 1
FlyTraveler Публикувано: 16 август Публикувано: 16 август Кацане в Найроби, Кения. Снимката съм я правил от борда на Turkish Boeing 737 MAX8: 13
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега