pamelanb Публикувано: 24 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 24 февруари, 2015 (редактирано) Моят първи Брокенски призрак, днес на път към Рим Само дето не успявам да кача снимката през телефона... Редактирано 24 февруари, 2015 от pamelanb 2 Връзка към коментар
wilks Публикувано: 25 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 25 февруари, 2015 (редактирано) Мaлко брaзилско небе.Облaци, сенки, слънчеви отрaжения преди зaлезЗa тaзи струя нa уинглетa Основaтеля мaй беше писaл в Хрониките. Тук се виждa много ясно нa Airbus 340-600 нa LHМного стрaнни облaци - бели и до тях черниМоментът нa изгревa някъде нa грaницaтa между Испaния и ФрaнцияПочти се виждa кaк Слънцето изниквa зaд хоризонтa. Редактирано 25 февруари, 2015 от Георги промени по молба на wilks 14 Връзка към коментар
Hollywood Публикувано: 25 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 25 февруари, 2015 (редактирано) Моят първи Брокенски призрак, днес на път към Рим Само дето не успявам да кача снимката през телефона... Качи снимката другаде и сподели линк. Редактирано 25 февруари, 2015 от Hollywood Връзка към коментар
pamelanb Публикувано: 25 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 25 февруари, 2015 Ето го и него :-) 9 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 26 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 26 февруари, 2015 Моля не убивайте "фотографа" той толкова си може Заход за кацане на Iberia A 330-600 над Буенос Аирес downtown Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 26 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 26 февруари, 2015 12 Връзка към коментар
Vanya G. Публикувано: 26 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 26 февруари, 2015 София :-) 13 Връзка към коментар
Mary Публикувано: 26 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 26 февруари, 2015 Хайде и от мен от последното ми пътуване - качеството не е добро, но вината не е във фотоапарата. Летище Бургас, Сарафово и малко от град Бургас: На 20 километра от Бургас, сияеше едно градче пред нас... Поморие: Някъде над Турция: Само предполагам, че на следващата снимка е езерото Умрия в Иран: И супер некачествена снимка на Дубай - вижда се Dubai Deira Creek и Dubai International Airport: 11 Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 26 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 26 февруари, 2015 Няколко и от мен Вулкана Теиде в Тенерифе 4600 метровия плаж на Палма-Platja de Palma Следващите са от вечният град, на първата вижда се Ватикана, а на втората гарата и колизеума 8 Връзка към коментар
Oshko Публикувано: 26 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 26 февруари, 2015 Моля не убивайте "фотографа" той толкова си може Заход за кацане на Iberia A 330-600 над Буенос Аирес downtown 340-600 предполагам? Така и не съм се возил на такъв. Имат ли Иберия тоалетна на "долния етаж", т.е. да се слиза по стълбички? Мисля, че някой имаше такава конфигурация на тези самолети. Връзка към коментар
wilks Публикувано: 26 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 26 февруари, 2015 340-600 предполагам? Така и не съм се возил на такъв. Имат ли Иберия тоалетна на "долния етаж", т.е. да се слиза по стълбички? Мисля, че някой имаше такава конфигурация на тези самолети. Самолетите на Луфтханза имат такива помещения. Аз бях на такъв А340-600 сега и в двете посоки. Долу са 5 тоалетни + врата огледало към стая за почивка на кабинния екипаж. 1 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 5 март, 2015 Сподели Публикувано: 5 март, 2015 340-600 предполагам? Така и не съм се возил на такъв. Имат ли Иберия тоалетна на "долния етаж", т.е. да се слиза по стълбички? Мисля, че някой имаше такава конфигурация на тези самолети. South African Airways имат цял флот такива (9). Тоалетните са си на същия етаж, където седят пътниците. Връзка към коментар
Mary Публикувано: 8 март, 2015 Сподели Публикувано: 8 март, 2015 Малко снежна София от вчера: Района на Александър Невски: Карето на властта и църквата Св.Неделя: 15 Връзка към коментар
Sara Публикувано: 8 март, 2015 Сподели Публикувано: 8 март, 2015 По пътя към Дубай над Турция и Иран 11 Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 8 март, 2015 Сподели Публикувано: 8 март, 2015 Над плажа до Лисабон Над самия град Известния мост Вашку да Гама, освен, че е много красив е и най-дългият в Европа- 17км, минавал съм го с кола и забравяш, кога си тръгнал.. За десерт захождане към Понта Делгада-Сао Мигел 12 Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 28 март, 2015 Сподели Публикувано: 28 март, 2015 (редактирано) Хайде и аз малко снимки от този прословут вече полет на Wizzair до Дубай. Планините при турско-иранската граница: Езерото Урмия в северен Иран: All images are copyrighted, please do not publish without a written permission! Редактирано 28 март, 2015 от FlyTraveler 12 Връзка към коментар
Лидия Публикувано: 28 март, 2015 Сподели Публикувано: 28 март, 2015 Хайде и аз да се включа: Заход над река Руфиджи преди кацане в резерват Селу Над Индийския океан между Дар ес Салам и Занзибар 9 Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 28 март, 2015 Сподели Публикувано: 28 март, 2015 (редактирано) Хайде и аз да се включа: Заход над река Руфиджи преди кацане в резерват Селу IMG_0022.JPG IMG_0027.JPG Над Индийския океан между Дар ес Салам и Занзибар IMG_0393.JPG Селу е много благодатен за снимки от въздуха. За огромно мое разочарование при полета ни от Руаха до Занзибар кацането в Селу беше заменено в последния момент с кацане в Микуми "Компенсираха" с второ кацане в Руаха и Дар го замениха с Рас Кутани, където станаха убийствени снимки, но цялото ми точене за Селу беше напразно... Редактирано 28 март, 2015 от FlyTraveler 2 Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 28 март, 2015 Сподели Публикувано: 28 март, 2015 Моста над езерото Урмия в северен Иран: All images are copyrighted, please do not publish without a written permission! 10 Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 30 март, 2015 Сподели Публикувано: 30 март, 2015 Хайде докато са пресни, че после забравям кои снимки съм поствал вече и кои не. Планини, облаци и залез над Иран, ако представители на Wizzair харесат някоя снимка за реклама, да ми изпратят лично съобщение All images are copyrighted, please do not publish without a written permission! 10 Връзка към коментар
Георги Василев Публикувано: 30 март, 2015 Сподели Публикувано: 30 март, 2015 (редактирано) FlyTraveler макар и да не е по темата, виж преди малко какво ми предложи facebook (долу в дясно) Не обръщайте внимание на голямата снимка :D :D :D Реших все пак да не е от твоите. Много ми заприлича, макар, че сигурно още хиляди хора са се мъчили за такива, но все пак Редактирано 30 март, 2015 от Георги Василев 1 Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 30 март, 2015 Сподели Публикувано: 30 март, 2015 FlyTraveler макар и да не е по темата, виж преди малко какво ми предложи facebook (долу в дясно) Не обръщайте внимание на голямата снимка :D :D :D Реших все пак да не е от твоите. Много ми заприлича, макар, че сигурно още хиляди хора са се мъчили за такива, но все пак Untitled.jpg Благодаря за поста, но не е моя. Има стотици хиляди, че може и повече хора, които правят много добри снимки от самолети. Връзка към коментар
Kaio Публикувано: 30 март, 2015 Сподели Публикувано: 30 март, 2015 (редактирано) Винаги когато мога, сядам до прозореца и аз не знам защо. Споделям няколко снимки, които мисля че ще са интересни имайки в предвид, че Прага е град над който е забранено прелитането особено пък на такава височина P.S. Снимките са правени от хеликоптер. Редактирано 30 март, 2015 от kaio 37 Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 31 март, 2015 Сподели Публикувано: 31 март, 2015 Винаги когато мога, сядам до прозореца и аз не знам защо. Споделям няколко снимки, които мисля че ще са интересни имайки в предвид, че Прага е град над който е забранено прелитането особено пък на такава височина ... P.S. Снимките са правени от хеликоптер. Прекрасни снимки от въздуха! Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 31 март, 2015 Сподели Публикувано: 31 март, 2015 Кацане в Дубай (DWC) през нощта. Тотално горната граница на апарата, обектива и моите възможности - кабинното осветление беше включено с изключение на последната снимка. Вляво се вижда устието на Dubai Creek: Тук в центъра на снимката е Бурж Калифа с двата "Address"-a и сградите на Шейх Зайед роуд: Палмата Джумейра (ех, как не изгасиха това кабинно осветление): Бурж ал Араб отляво на снимката: Машалла, съвсем в последния момент преди кацането изгасиха кабинното осветление и тази снимка стана по-добре от останалите, въпреки изключителната близост на земята и високата скорост на самолета спрямо нея: 12 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега