Фил Публикувано: 19 август, 2015 Сподели Публикувано: 19 август, 2015 Захода над Сидни е един от най-красивите възможни, разбълника ми кръвта тая гледка Ясно че зависи и от вятъра и от други неща, ама все пак да попитам - от коя страна е по-добре да се седне в самолета за хубавите гледки? Връзка към коментар
Duke Публикувано: 19 август, 2015 Сподели Публикувано: 19 август, 2015 Ясно че зависи и от вятъра и от други неща, ама все пак да попитам - от коя страна е по-добре да се седне в самолета за хубавите гледки? По мои лични наблюдения винаги е за предпочитане седалка А... 1 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 19 август, 2015 Автор Сподели Публикувано: 19 август, 2015 Ясно че зависи и от вятъра и от други неща, ама все пак да попитам - от коя страна е по-добре да се седне в самолета за хубавите гледки? Проверих набързо - лявата страна. Ако уцелиш точния заход ще имаш гледката, ако не го уцелиш, така и така и от двете страни не се виждало нищо Това много накратко. 3 Връзка към коментар
Sany Публикувано: 20 август, 2015 Сподели Публикувано: 20 август, 2015 Гданск В средата на снимката е стария град, освен това се вижда Вестерплате, стадиона и как Балтийско море се слива с небето... Пак Гданск, по-модерна част от града 6 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 24 август, 2015 Сподели Публикувано: 24 август, 2015 (редактирано) Хайде едно Лондонче от мене. На излитане от LCY А останалите снимки - цък! Редактирано 24 август, 2015 от домосед 17 Връзка към коментар
Oshko Публикувано: 25 август, 2015 Сподели Публикувано: 25 август, 2015 Хайде едно Лондонче от мене. На излитане от LCY А останалите снимки - цък! LCY- еха. Ти вече се движиш в друга категория 4 Връзка към коментар
Костов Публикувано: 27 август, 2015 Сподели Публикувано: 27 август, 2015 Мисля, че на това мястото му е тук http://www.adme.ru/svoboda-puteshestviya/20-prichin-sest-v-samolete-u-okna-904260 5 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 27 август, 2015 Сподели Публикувано: 27 август, 2015 LCY- еха. Ти вече се движиш в друга категория Аааа, той отдавна е в друго измерение 1 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 27 август, 2015 Сподели Публикувано: 27 август, 2015 Хайде едно Лондонче от мене. На излитане от LCY Да помоля/припомня ако може малко да разкажеш за самолетчето, с което си летял Връзка към коментар
домосед Публикувано: 27 август, 2015 Сподели Публикувано: 27 август, 2015 Да помоля/припомня ако може малко да разкажеш за самолетчето, с което си летял А, да, само че не съм сигурен, че това е правилната тема. Модераторите да заповядат да го преместят. Интересното в случая не е летището, London City Airport, което не ми е за първи път, а самолетчето, с което летях до Билунд, Дания. Dornier 328 на авиокомпания Sun Air Of Scandinavia Не бях летял с Dornier, даже не знаех, че от бомбардировачи през 40-те са се преквалифицирали на дребни витлови самолетчета през 90-те https://www.wikiwand.com/en/Dornier_328 А имат и реактивен модел, с който направих връзката Билунд - Мюнхен https://www.wikiwand.com/en/Fairchild_Dornier_328JET 5 Връзка към коментар
Oshko Публикувано: 27 август, 2015 Сподели Публикувано: 27 август, 2015 Като казахте Dornier, ето един от Филипините 12 Връзка към коментар
akair Публикувано: 2 септември, 2015 Сподели Публикувано: 2 септември, 2015 Над Аризона: Хюстън, Тексас: 10 Връзка към коментар
tonik Публикувано: 10 септември, 2015 Сподели Публикувано: 10 септември, 2015 (редактирано) Стадион "Алианц Арена" край Мюнхен. Истинско бижу на спортната архитектура: Редактирано 10 септември, 2015 от tonik 14 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 11 септември, 2015 Сподели Публикувано: 11 септември, 2015 Пенинските Алпи. В средата - ледникът Отема (CH) Горе вляво - язовирът Мовоазен (CH) Долу вдясно - язовирът Плас Мулен (I) Тъмната точка в средата - езерото Мор (I) 18 Връзка към коментар
Яничка Публикувано: 12 септември, 2015 Сподели Публикувано: 12 септември, 2015 Малко преди кацане в Кипър, прелитаме над плажа Mackenzie Beach в Ларнака, на който по-късно същия ден прекарах следобеда и гледах как прелитаха самолетите над нас 9 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 15 септември, 2015 Сподели Публикувано: 15 септември, 2015 Страхотна гледка на полета от Дъблин до Франкфурт... 6 Връзка към коментар
Botko Публикувано: 15 септември, 2015 Сподели Публикувано: 15 септември, 2015 Алпи - северните склонове на Доломити ,Италия Венеция Венеция лагуна Детуах ,Сокотра президентската джамия -Сана,Йемен 14 Връзка към коментар
bad kid Публикувано: 15 септември, 2015 Сподели Публикувано: 15 септември, 2015 над Бари 6 Връзка към коментар
Mary Публикувано: 15 септември, 2015 Сподели Публикувано: 15 септември, 2015 София, любима! Рила Рилски езера Боровец Язовир Искър 20 Връзка към коментар
captain_oveur Публикувано: 24 септември, 2015 Сподели Публикувано: 24 септември, 2015 (редактирано) Окопай windowseat - добре, окопавам! По отсечката SAW-AMS: AMS-KUL-CGK: Над остров Ява - характерни гледки: Джакарта от птичи поглед: И сега... Железопътни гледки по линията Thon Buri - Kanchanaburi - (death railway) - Nam Tok Сладури :) Може и така Редактирано 24 септември, 2015 от captain_oveur 14 Връзка към коментар
Mary Публикувано: 25 септември, 2015 Сподели Публикувано: 25 септември, 2015 И пак аз Женева Евиан Района на Montreux, Port-Valais и река Рона Lake Thun Някъде над Алпите Gepatsch-Stausee Тук се виждат Schlegeisspeicher(голямата водна площ) в Австрия и Neves-Stausee(по-малкото езеро) в Италия Fiume Tagliamento в Италия И накрая пак София, но от по-голяма височина(и по-размазани снимки ) 12 Връзка към коментар
Nik Публикувано: 25 септември, 2015 Сподели Публикувано: 25 септември, 2015 Mary, много добри снимки, даже страхотни! Фаворит ми е снимката с езерата в Австрия и Италия. Сигурно имаш добра техника за да постигнеш това качество. 1 Връзка към коментар
Mary Публикувано: 25 септември, 2015 Сподели Публикувано: 25 септември, 2015 Mary, много добри снимки, даже страхотни! Фаворит ми е снимката с езерата в Австрия и Италия. Сигурно имаш добра техника за да постигнеш това качество. Благодаря за милите думи. Тук има истински майстори на снимането, а при мен е само забавление и начин да минава времето в самолета. Снимам с Olympus E-M10 или с телефона(първата снимка е с телефона). Когато времето е ясно стават и хубави снимки. При тези последните времето беше много добро, обаче слънцето светеше срещу мен. Връзка към коментар
Биксбит Публикувано: 29 септември, 2015 Сподели Публикувано: 29 септември, 2015 Допълвам маршрута към Женева с един глетчер в Алпите. 10 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега