Тони Публикувано: 2 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 2 ноември, 2015 Излитане от Крайсчърч И малко гледки над северния остров на НЗ 8 Връзка към коментар
bad kid Публикувано: 7 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 7 ноември, 2015 някъде между Австрия и Италия 20 Връзка към коментар
Mary Публикувано: 12 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 12 ноември, 2015 София ... в далечината Полет с Луфтханза и отвън самолетче на същите ... когато летят де Залез - някъде над Германия И едно глори над Offenbach am Main 22 Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 12 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 12 ноември, 2015 (редактирано) Полет с Луфтханза и отвън самолетче на същите ... когато летят де IMG_94081.JPG IMG_94111.JPG Снимката на Луфтханза 747-800 от въздуха е страхотна! Предполагам, че първата е кроп от втората. Май и летите в една посока до някаква степен. Колко време се виждаше този самолет? Редактирано 12 ноември, 2015 от FlyTraveler 1 Връзка към коментар
Mary Публикувано: 12 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 12 ноември, 2015 Снимката на Луфтханза 747-800 от въздуха е страхотна! Предполагам, че първата е кроп от втората. Не, поредица от 6 снимки са. Направени с телефона. 1 Връзка към коментар
Mary Публикувано: 12 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 12 ноември, 2015 ... Май и летите в една посока до някаква степен. Колко време се виждаше този самолет? Да, летим почти в една посока. Видяла съм го самолета в 8,36 и в близост е летял цяла минута(направила съм 6 снимки за това време), след това се вижда по снимките ми до 8,40, но вече е отдалечен. Ето още няколко снимки: Първата Още една И една от последните 4 Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 12 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 12 ноември, 2015 (редактирано) Малко снимки над Турция.Турската Ривиера, градчето Кемер: Тук се вижда круизния терминал в Анталия, в момента даже има един акустирал кораб: Море и планини покрай Анталия: Тук се местим малко на север. Езерото Бурдур близо до град Испарта: Причудливите форми на майката Земя (някъде м-у Испарта и Бурса): На долната снимка ми се струва, че има язовир: Не, поредица от 6 снимки са. Направени с телефона. Много добре са станали, значи достатъчно дълго се е виждал самолета, не е било за секунда-две... Това имах предвид като писах, че сте летели в приблизително в една посока. Редактирано 12 ноември, 2015 от FlyTraveler 13 Връзка към коментар
Diana Doncheva Публикувано: 29 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 29 ноември, 2015 (редактирано) Изгрев над о.Бали (Mandara toll road) и планините на о.Ява Редактирано 29 ноември, 2015 от Diana Doncheva 6 Връзка към коментар
infinity Публикувано: 30 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 30 ноември, 2015 Малта: 11 Връзка към коментар
Mary Публикувано: 2 декември, 2015 Сподели Публикувано: 2 декември, 2015 Скоро не бях излитала в тази посока. Сигурно трябва да благодаря на вятъра за прекрасния поглед от високо на София! 13 Връзка към коментар
bad kid Публикувано: 17 декември, 2015 Сподели Публикувано: 17 декември, 2015 малко преди да кацнем в София 14 Връзка към коментар
wilks Публикувано: 22 декември, 2015 Сподели Публикувано: 22 декември, 2015 Остров Мaвриций от въздухa 19 Връзка към коментар
christuff Публикувано: 22 декември, 2015 Сподели Публикувано: 22 декември, 2015 (редактирано) От Доха към София Малко преди да кацнем в Бали-мисля ,че е долния източен край на Ява Между КЛ и Siem Reap-нейде из Тайландския залив Малко преди Краби Доха вечер Редактирано 22 декември, 2015 от christuff 11 Връзка към коментар
wilks Публикувано: 28 декември, 2015 Сподели Публикувано: 28 декември, 2015 Рифът нa остров Мaвриций (който всъщност пaзи плaжa от aкули) Небето нaд океaнa между двaтa островa И зaход към Реюнион 23 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 10 януари, 2016 Сподели Публикувано: 10 януари, 2016 На излитане от Сан Франциско в посока Лос Анджелис. Вляво е летището. Гледки по пътя. Малко преди кацане в LA. 25 Връзка към коментар
oli_mali Публикувано: 17 януари, 2016 Сподели Публикувано: 17 януари, 2016 Летище София от тази сутрин 17.01. преди да излетим за Виена. 20 Връзка към коментар
Hollywood Публикувано: 17 януари, 2016 Сподели Публикувано: 17 януари, 2016 (редактирано) Тия са пълна пародия от лет София! Усвоиха уж пари за нови обледенителни площадки на изток, запад ,север и на юг, а отново трупат закъснения от 2-3часа! Снощи даваха от кроасаните и водата на ТИМ на един от затворени проходи. Редактирано 17 януари, 2016 от Hollywood Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 23 януари, 2016 Сподели Публикувано: 23 януари, 2016 Тук не се сещам да съм виждал видео файлове. Преди малко публикувах тези във фотодневника ми за едно от африканските ми пътешествия и реших, че са подходящи и за тази тема.Ето три видео файла от полет над Blyde River Canyon в Южна Африка. Машината е Micro Aviation B22 Bantam и е с открита кабина. Взема един пътник освен пилота.Излитане от Худспрейт: Полета над каньона: 4 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 25 януари, 2016 Сподели Публикувано: 25 януари, 2016 Малко снимки от полета Хавай-Лос Анджелис. Излитане от Хонолулу Постепенно прелитаме над повечето острови Определено един от най-панорамните полети, които съм имал напоследък. 13 Връзка към коментар
Duke Публикувано: 25 януари, 2016 Сподели Публикувано: 25 януари, 2016 Матеев, подглавникът от новата аватарна снимка ти стои като перука и като го видя отдалеч не успявам да скрия усмивката... 1 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 25 януари, 2016 Сподели Публикувано: 25 януари, 2016 И като заговорих за панорамни полети: Мале-Коломбо също беше доста красив. Благодаря за 11-часовото закъснение на China Eastern, което неочаквано превърна пътуването от вечерно в сутрешно и така успях да видя всичката тая хубост. Над Малдивите На кацане в Шри Ланка 17 Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 28 януари, 2016 Сподели Публикувано: 28 януари, 2016 Мавриций, синьо, синьо, зелено... 15 Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 28 януари, 2016 Сподели Публикувано: 28 януари, 2016 Варна също се оказа красавица от въздуха. 15 Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 28 януари, 2016 Сподели Публикувано: 28 януари, 2016 (редактирано) Варна също се оказа красавица от въздуха. PlaneVarna006b.jpg PlaneVarna007b.jpg PlaneVarna008c.jpg Чудни снимки Теди, както винаги! Малко пишман станах, че не дойдох до Мавриций с вас, гледам улучили сте страхотно време... Нито спестих кой-знае колко пари, нито свърших нещо изключително важно в къщи, пък и полет от Варна... Даже само за единия плаж и малко разнообразие си струваше. П. П. Май за пръв път ти виждам снимки от въздуха. Редактирано 28 януари, 2016 от FlyTraveler 3 Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 28 януари, 2016 Сподели Публикувано: 28 януари, 2016 Вярно, че за пръв път пускам снимки от въздуха, а не е като да нямам. По същата схема и за същата цена ще ходим и до Мадагаскар през август. Колкото до сегашното пътуване Реюнион си струваше повече от Мавриций, но като цяло съм доволна, получи се интересно и най-вече стъпих в Африка. 2 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега