FlyTraveler Публикувано: 28 януари, 2016 Сподели Публикувано: 28 януари, 2016 (редактирано) Вярно, че за пръв път пускам снимки от въздуха, а не е като да нямам. По същата схема и за същата цена ще ходим и до Мадагаскар през август. Колкото до сегашното пътуване Реюнион си струваше повече от Мавриций, но като цяло съм доволна, получи се интересно и най-вече стъпих в Африка. E, това не е Африка, както и да се води. Ще стъпиш много реално съвсем скоро, като отидете в Етиопия. Много добро пътешествие се е получило. П. П. Давай и други снимки от въздуха, аз съм голям почитател на такива. Редактирано 28 януари, 2016 от FlyTraveler 2 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 28 януари, 2016 Сподели Публикувано: 28 януари, 2016 Варна също се оказа красавица от въздуха. И от малко по-високо - Варна и Варненското езеро. 11 Връзка към коментар
cck Публикувано: 28 януари, 2016 Сподели Публикувано: 28 януари, 2016 Нещо по студено Над Гренландия: 9 Връзка към коментар
cck Публикувано: 28 януари, 2016 Сподели Публикувано: 28 януари, 2016 Маями даунтаун и Маями бийч: Евърглейдс: Флорида кийс Cuba from above: Заход към Канкун, Мексико 19 Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 30 януари, 2016 Сподели Публикувано: 30 януари, 2016 (редактирано) Продължавам с видео файлове снимани от летателни апарати. Предполагам, че както стана и с ден по ден фото дневниците, ще наложа този формат във форума Няколко видео файла от полет на А320 на British Airways: Излитане от София: https://www.youtube.com/watch?v=o341Foz6T8w Вятърни турбини в Ла Манш-а: Полет над централен Лондон. Стъклото на прозореца беше толкова мръсно (отвън), че ми идваше да го изкъртя: Кацане на Хийхтроу: Всички снимки и видео файлове от този и следващия полет може да видите на моя блог тук Редактирано 30 януари, 2016 от FlyTraveler 6 Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 30 януари, 2016 Сподели Публикувано: 30 януари, 2016 Cuba from above: cuba.jpg cuba-2.jpg cuba-3.jpg Заход към Канкун, Мексико Cancun-1.jpg Cancun-2.jpg Cancun-3.jpg Куба и Канкун от това пътуване последното ли са? Аз бях добил впечатлението, че правихте обиколка на Флорида + круиз от Маями. 1 Връзка към коментар
cck Публикувано: 30 януари, 2016 Сподели Публикувано: 30 януари, 2016 Куба и Канкун от това пътуване последното ли са? Аз бях добил впечатлението, че правихте обиколка на Флорида + круиз от Маями. Да от последното. Разширихме с Юкатан в Мексико за седмица. Беше доста интересно, ще опитам да съставя текстче с илюстрации при първа възможност. 4 Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 30 януари, 2016 Сподели Публикувано: 30 януари, 2016 Да от последното. Разширихме с Юкатан в Мексико за седмица. Беше доста интересно, ще опитам да съставя текстче с илюстрации при първа възможност. Супер решение, аз съм правил подобно "разширение" до Юкатан, а пък от там спонтанно (на място за 10 минути) взето решение за второ разширение до Куба Изглежда ми като много интересно пътешествие (Флорида + кийс, карибски круиз, Юкатан, Куба), ще чакам разказ с картинки. 3 Връзка към коментар
Childish Публикувано: 30 януари, 2016 Сподели Публикувано: 30 януари, 2016 Супер решение, аз съм правил подобно "разширение" до Юкатан, а пък от там спонтанно (на място за 10 минути) взето решение за второ разширение до Куба Изглежда ми като много интересно пътешествие (Флорида + кийс, карибски круиз, Юкатан, Куба), ще чакам разказ с картинки. Радвам се да те "видя", FlyTraveler Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 30 януари, 2016 Сподели Публикувано: 30 януари, 2016 Радвам се да те "видя", FlyTraveler Хубава работа, нали сме се виждали на живо като се появихте с Номад на първата сбирка във Варна за малко. Това, ако имаш предвид смяната на профилната ми снимка. 1 Връзка към коментар
Childish Публикувано: 30 януари, 2016 Сподели Публикувано: 30 януари, 2016 Хубава работа, нали сме се виждали на живо като се появихте с Номад на първата сбирка във Варна за малко. Това, ако имаш предвид смяната на профилната ми снимка. Да, но беше отдавна. 1 Връзка към коментар
Sju Публикувано: 30 януари, 2016 Сподели Публикувано: 30 януари, 2016 Зимна радост преди кацане в София 12 Връзка към коментар
wilks Публикувано: 6 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 6 февруари, 2016 Нaд чaст от летище София Нaд София Нaд Aвстрийските Aлпи в целия им блясък 12 Връзка към коментар
wilks Публикувано: 7 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 7 февруари, 2016 Пустиня някъде нaд Aзия (Гоби?!?) Стрaнни земни обрaзувaния и форми Рекa Яндзъ И подходa към Хонконг 18 Връзка към коментар
Duke Публикувано: 13 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 13 февруари, 2016 Карибски изгрев... Входът към Панамския канал... Панама Сити... 14 Връзка към коментар
Mary Публикувано: 13 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 13 февруари, 2016 От последното ми пътуване София Някъде над Испания: И над Мароко И Лондон 19 Връзка към коментар
wiliko Публикувано: 13 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 13 февруари, 2016 (редактирано) Да снимам ми е една от болестите, ... та по темата сигурно имам доста за показване, но като за начало нещо от 2013 Излитане от Хитроу Редактирано 13 февруари, 2016 от wiliko 13 Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 13 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 13 февруари, 2016 От последното ми пътуване Някъде над Испания: 4.JPG Това са Olhão, Faro и известните острови с плажове пред тях. Връзка към коментар
Mary Публикувано: 14 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 14 февруари, 2016 Това са Olhão, Faro и известните острови с плажове пред тях. Значи да се чете: някъде над ... Португалия! 1 Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 14 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 14 февруари, 2016 От последното ми пътуване И над Мароко 5.JPG 7.JPG 8.JPG 9.JPG Тези над Мароко много красиви... Пустиня някъде нaд Aзия (Гоби?!?) CAM01359.jpg Стрaнни земни обрaзувaния и форми CAM01363.jpgCAM01374.jpgCAM01375.jpg CAM01399.jpg Рекa Яндзъ CAM01376.jpgCAM01397.jpg И подходa към Хонконг CAM01416.jpgCAM01423.jpgCAM01425.jpgCAM01427.jpgCAM01428.jpg Много яки снимки, wilks! Завиждам ти за изгледа към Хонг Конг, че и моста се е видял, на мен никога не ми се е случвало да ги видя от въздуха... 2 Връзка към коментар
Яничка Публикувано: 3 март, 2016 Сподели Публикувано: 3 март, 2016 (редактирано) Река Игуасу, която образува водопадите Игуасу Мостът Нитерой, свързващ градовете Рио де Жанейро и Нитерой Редактирано 3 март, 2016 от Яничка 13 Връзка към коментар
searus Публикувано: 5 март, 2016 Сподели Публикувано: 5 март, 2016 Мернах из тази тема няколко снимки на Тейде и викам да го покажа и аз (от преминал явно през астероиден пояс или поне метеоритен дъжд самолет, както е видно от първата снимка), понеже не вярвам някой от вас да го е виждал чааак толкова снежен отвисоко :-D Не стига, че не ни допусна да му се порадваме отблизо, ами и трябваше да ни се дуе отдалеч в бяло (уточнение, бяха минали вече няколко дни от големия снеговалеж и сигурно малко се е бил поразтопил по ниското)... 9 Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 13 март, 2016 Сподели Публикувано: 13 март, 2016 (редактирано) Излитане от Йоханесбург на борда на SAA A319 в посока Дърбан: Това ми прилича на игрище за голф: Това прилича на оформена земна маса изкопана от златните мини: Някакъв водоем близо до Джобърг: Редактирано 13 март, 2016 от FlyTraveler 11 Връзка към коментар
bulpa Публикувано: 24 март, 2016 Сподели Публикувано: 24 март, 2016 "Захарна глава" на излитане от летище Santos Dumont, Рио де Жанейро. Гол, сменете си прозорчетата 17 Връзка към коментар
Mary Публикувано: 11 април, 2016 Сподели Публикувано: 11 април, 2016 София В полите на Витоша Пистите на Боровец Рила Пистите на Банско Рила и Пирин отдалече Малта 16 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега