Tedy Публикувано: 13 април, 2016 Сподели Публикувано: 13 април, 2016 (редактирано) Близо до Арба Минч, Етиопия. Редактирано 13 април, 2016 от Tedy 19 Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 13 април, 2016 Сподели Публикувано: 13 април, 2016 Близо до Арба Минч, Етиопия. Arba_Minch015b.jpg Страхотно е ятото птици с реката! 1 Връзка към коментар
oli_mali Публикувано: 20 април, 2016 Сподели Публикувано: 20 април, 2016 Някъде над Иранските планини 6 Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 22 април, 2016 Сподели Публикувано: 22 април, 2016 (редактирано) Отдавна не съм пускал снимки в тази тема.Връх Катедралата и наоколо, централната част на планините Дракенсберг, Ю. Африка. Тук се вижда и добитък на пасището: Остър завой: Хелипада: All images are copyrighted. Please, do not publish without a written permission! Редактирано 22 април, 2016 от FlyTraveler 18 Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 22 април, 2016 Сподели Публикувано: 22 април, 2016 Ех, че красива тази Африка. Отдавна не съм пускал снимки в тази тема.Връх Катедралата и наоколо, централната част на планините Дракенсберг, Ю. Африка. Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 22 април, 2016 Сподели Публикувано: 22 април, 2016 Ех, че красива тази Африка. Ами... на път си да дойдеш на моя акъл... Още едно-две пътешествия там и си готова 2 Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 22 април, 2016 Сподели Публикувано: 22 април, 2016 Ами... на път си да дойдеш на моя акъл... Още едно-две пътешествия там и си готова Аз не съм се и съмнявала, че Африка ще ми допадне, по-скоро не е хапка за всеки, знаеш... болести, визи, скъпо. Но няма как, свиква се. Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 22 април, 2016 Сподели Публикувано: 22 април, 2016 (редактирано) Аз не съм се и съмнявала, че Африка ще ми допадне, по-скоро не е хапка за всеки, знаеш... болести, визи, скъпо. Но няма как, свиква се. Най-вече последното... Ако ходите без деца, няма какво толкова да се тревожите от болестите (ако сте взели мерки). Редактирано 22 април, 2016 от FlyTraveler 1 Връзка към коментар
Dreed Публикувано: 23 април, 2016 Сподели Публикувано: 23 април, 2016 В последната четвърт на полета HND-DOH: 6 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 23 април, 2016 Сподели Публикувано: 23 април, 2016 В последната четвърт на полета HND-DOH: 20160420_0944403.jpg Като гледам това крилце, май Дриймлайнер, а? 2 Връзка към коментар
Dreed Публикувано: 23 април, 2016 Сподели Публикувано: 23 април, 2016 Точно Дриймлайнер е . 1 Връзка към коментар
tonik Публикувано: 24 април, 2016 Сподели Публикувано: 24 април, 2016 Петъчният полет от Доха до София беше като открит урок по география - с хубаво време и прекрасна видимост. Малко снимки от там. Излитане от Доха Катарското крайбрежие Планините на Иран Връх Арарат в Армения Среща с Boeing 777 на Emirates Кацане на родна земя 26 Връзка към коментар
DenitsaS Публикувано: 24 април, 2016 Сподели Публикувано: 24 април, 2016 Много готина тема, включвам се с няколко неща от архивите: Копенхаген Рим Генуа home sweet home 9 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 24 април, 2016 Сподели Публикувано: 24 април, 2016 Връх Арарат в Армения Те и арменците така си мислят 8 Връзка към коментар
tonik Публикувано: 24 април, 2016 Сподели Публикувано: 24 април, 2016 Те и арменците така си мислят Да, прав си, всъщност е в Турция. Името на коняка някак ме е подхлъзнало и завело в заблуждение явно.... 1 Връзка към коментар
wilks Публикувано: 24 април, 2016 Сподели Публикувано: 24 април, 2016 Те и арменците така си мислят Да, прав си, всъщност е в Турция. Името на коняка някак ме е подхлъзнало и завело в заблуждение явно.... По този повод имаше един виц. Когато се разпада СССР, и Армения се обособява в отделна държава, единият от проектите за ново знаме, е бил с изобразена на националния флаг именно планината Арарат като свещен за арменския народ символ. Турците изразяват енергично недоволство, и правителството изпраща протестна нота до арменския Президент именно с довода, че връх Арарат се намира на турска територия. На което Радио Ереван отговаря: "Ами тя и Луната не грее само над Турция, ама вие си я сложихте на вашето знаме, нали?!" 11 Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 9 май, 2016 Сподели Публикувано: 9 май, 2016 (редактирано) Една нощна снимчица на Доха при излитане, правена с новото апаратче. Нямал съм време да обработвам файл или да чистя шум, както си е излязла на най-ниско ниво JPG без да се пипа изобщо: Между другото летях за пръв път с Dreamliner-a (787- 8 ) и като цяло изобщо не може да ми стане любим самолет. Прозорците хубаво са ги направили големи, ама са много високо разположени спрямо седалките. За да снимам под ъгъл, под който мога да снимам от нормално седнало положение, примерно с който и да е модел на Боинг от 727 до 777, на 787 трябва да се изправя или да седна на поставката за ръката м-у седалката до прозореца и тази по средата. За далечни разстояния без колебание бих избрал 747, 767, 777 пред Дриймлайнера. Това, че е гори малко и е изгоден на авиокомпаниите е отделен въпрос.Самите стъкла се затъмняват и изсветляват на степени с бутони - гъзарийка, но променят цвета на снимките, малко като филтър. Следващия полет (ужким на SA Express) беше с древен 737, целия бял без никакви шарки или надписи, сигурно 20-25 годишен - още с пепелници на поставките за ръцете м-у седалките, даже и с пепелник на вратата на тоалетната (от външна страна, тези, които чакат да могат да си пушат). Пластмасите вътре пожълтели, ама кеф - широки седалки, голямо разстояние м-у тях, прозореца удобен за снимане, не като да се свиеш като сардела в Dreamliner-a на катарците. :) Редактирано 9 май, 2016 от FlyTraveler 12 Връзка към коментар
Евгени Димитров Публикувано: 9 май, 2016 Сподели Публикувано: 9 май, 2016 1 снимка - малко след излитане от София 2 снимка - Холандия, преди кацане в Амстердам 3 снимка - над Лондон 4 снимка - някъде над щата Мейн (10 363 м височина, 756 km/h) 5 снимка - минути преди кацането в Бостън 14 Връзка към коментар
Childish Публикувано: 9 май, 2016 Сподели Публикувано: 9 май, 2016 Една нощна снимчица на Доха при излитане, правена с новото апаратче. Нямал съм време да обработвам файл или да чистя шум, както си е излязла на най-ниско ниво JPG без да се пипа изобщо: 750_1099.JPG Честито, дано да ти харесват снимките с него. 3 Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 10 май, 2016 Сподели Публикувано: 10 май, 2016 Флай, добре е фотото. В Намибия ли си вече? Връзка към коментар
Яничка Публикувано: 21 май, 2016 Сподели Публикувано: 21 май, 2016 На връщане от Исландия ми се падна window seat, но за съжаление не от страната, от където се виждат глетчерите. Все пак отгоре заснех любимите ми мъхове, по които толкова ми хареса да ходя и да потъвам 8 Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 1 юни, 2016 Сподели Публикувано: 1 юни, 2016 (редактирано) Солун - Атина и Атина - Санторини. Нощният ни полет до острова се повтори през деня и имахме възможност да се порадваме на красиви гледки от въздуха. Редактирано 1 юни, 2016 от Tedy 15 Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 2 юни, 2016 Сподели Публикувано: 2 юни, 2016 Малко гледки от Егейско море.Крайбрежието на Халкидики и о-в Тасос: Гръцкия остров Самотраки: Турския остров Gökçeada (не го знам как се произнася): Остров Лесбос с градчето Митилини и международното летище: Турското егейско крайбрежие (материка): Турския град Измир: 10 Връзка към коментар
Duke Публикувано: 2 юни, 2016 Сподели Публикувано: 2 юни, 2016 (редактирано) Все забравям да пусна няколко снимки от последното пътуване, че времето позволяваше хубави кадри... Излитане и обратен завой над "Орио": Над едно от десетките езера в района: Любимата Босна: И още по-любимата Витоша при заход за кацане откъм Ихтиман: Редактирано 2 юни, 2016 от Duke 10 Връзка към коментар
Childish Публикувано: 2 юни, 2016 Сподели Публикувано: 2 юни, 2016 Една и от мен - Картахена де Индиас, Колумбия: 16 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега