iliana_t Публикувано: 9 април, 2017 Сподели Публикувано: 9 април, 2017 Я, randi, с малката си сапунерка, какви голями ги вади Разкош! 2 Връзка към коментар
randi Публикувано: 9 април, 2017 Сподели Публикувано: 9 април, 2017 Много ме разсмя! Полета беше специално подбран заради А380, а мястото колко беше избирано няма да ти казвам... То не бяха консултации за светлината, за ред и т.н. Но си сбъднах една мечта. 5 Връзка към коментар
iliana_t Публикувано: 9 април, 2017 Сподели Публикувано: 9 април, 2017 Споделяйки тази информация прави снимката ти още по-специална 1 Връзка към коментар
seagull_29 Публикувано: 13 април, 2017 Сподели Публикувано: 13 април, 2017 По път към Айндховен. На кацане имаше няколко интересни ситуации заради лошото време, но снимах клип и съм записал възгласите, много се забавлявах като го гледах после :D 6 Връзка към коментар
bad kid Публикувано: 13 април, 2017 Сподели Публикувано: 13 април, 2017 Някъде над Сърбия май беше 7 Връзка към коментар
Двуцветко Публикувано: 13 април, 2017 Сподели Публикувано: 13 април, 2017 Покрай бреговете на Мавритания и Западна Сахара - брутално пустинни гледки. 9 Връзка към коментар
randi Публикувано: 23 април, 2017 Сподели Публикувано: 23 април, 2017 Над Турция... Дали някой знае, коя е тази планина/връх? Би трябвало да се намира западно от езерото Ван. 27 Връзка към коментар
Dreed Публикувано: 23 април, 2017 Сподели Публикувано: 23 април, 2017 преди 1 час, randi каза: Над Турция... Дали някой знае, коя е тази планина/връх? Би трябвало да се намира западно от езерото Ван. Прилича на Сюпхян (Süphan ) 2 Връзка към коментар
randi Публикувано: 24 април, 2017 Сподели Публикувано: 24 април, 2017 Точно той е. Благодаря! Връзка към коментар
Фил Публикувано: 24 април, 2017 Сподели Публикувано: 24 април, 2017 преди 16 часа, randi каза: Над Турция... Дали някой знае, коя е тази планина/връх? Би трябвало да се намира западно от езерото Ван. Прочети още Еха, чудни снимки си направил, явно си прелетял по-близо, какъв беше полетът, ако не е тайна? Ето тук сме го коментирали и преди. 1 Връзка към коментар
funny Публикувано: 24 април, 2017 Сподели Публикувано: 24 април, 2017 Малко снимки и от мен - изгрев в небето между Рим и София ( ама дадох точна локация а ) 6 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 24 април, 2017 Сподели Публикувано: 24 април, 2017 преди 18 часа, randi каза: Над Турция... Дали някой знае, коя е тази планина/връх? Би трябвало да се намира западно от езерото Ван. Страхотни снимки! А на мен това ми прилича на кратер на изгаснал вулкан. Дали не е Немрут, в югозападния край на езерото? 1 Връзка към коментар
Dreed Публикувано: 24 април, 2017 Сподели Публикувано: 24 април, 2017 И Сюпхан и Арарат са угаснали вулкани... 2 Връзка към коментар
Mary Публикувано: 24 април, 2017 Сподели Публикувано: 24 април, 2017 преди 17 часа, Dreed каза: Прилича на Сюпхян (Süphan ) Süphan е. Ето няколко снимки и от мен на същия връх, като показва и част от Ван. Вижда се и Aygırgölü. Първите две са правени с телефона: А тази с фотоапарата: 21 Връзка към коментар
randi Публикувано: 24 април, 2017 Сподели Публикувано: 24 април, 2017 преди 7 часа, Фичо каза: Еха, чудни снимки си направил, явно си прелетял по-близо, какъв беше полетът, ако не е тайна? Ето тук сме го коментирали и преди. Qatar, Доха - София. 1 Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 24 април, 2017 Сподели Публикувано: 24 април, 2017 (редактирано) Обърках се и пуснах пост, вместо да цитирам... Беше похвала за снимката на randi на двигателите и крилото на А380 - страхотна е просто. Я напиши пак марката и модела на сапунерката Редактирано 24 април, 2017 от FlyTraveler 1 Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 24 април, 2017 Сподели Публикувано: 24 април, 2017 (редактирано) Странен полет на Turkish от Варна за Истанбул, който спира първо в Констанца, Румъния, ми даде възможност да снимам от въздуха северното българско крайбрежие. Кранево и Албена: Балчик с бившето военно летище: Каварна: Нос Калиакра със залива Болата: Редактирано 24 април, 2017 от FlyTraveler 33 Връзка към коментар
randi Публикувано: 25 април, 2017 Сподели Публикувано: 25 април, 2017 преди 22 часа, FlyTraveler каза: Обърках се и пуснах пост, вместо да цитирам... Беше похвала за снимката на randi на двигателите и крилото на А380 - страхотна е просто. Я напиши пак марката и модела на сапунерката Мерси. Сапунерката е Fujifilm FinePix S8000fd. 2 Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 26 април, 2017 Сподели Публикувано: 26 април, 2017 (редактирано) След северното българско черноморско крайбрежие, няколко снимки от кацането и излитането в Констанца, Румъния (някои полети на Turkish от Варна за Истанбул минават през Констанца, където слизат и се качват пътници, също както полетите им до Занзибар и Момбаса спират в Килиманджаро). Един приятел ми гледа снимките на Фейсбук и ме пита дали не съм решил да обиколя Черноморието със самолет... Езерото Текиргьол при кацане в Констанца: Кацане в Констанца: Летището си е направо база на ВВС - супер широка (да излитат едновремено няколко истребителя във формация) бетонна писта: Древни МиГ-21 изтребители: МиГ-29 изтребители: Хеликоптери Sikorsky UH-60 Black Hawk: Двойка МиГ-21 изтребители и "Джуган": Излитане от Констанца, виждат се някакъв нефтохим и пристанище: Кацане на летище Ататюрк в Истанбул: Редактирано 26 април, 2017 от FlyTraveler 13 Връзка към коментар
Duke Публикувано: 26 април, 2017 Сподели Публикувано: 26 април, 2017 Докато сме на тема Turkish Airlines искам да ги порицая за това, че по отсечката до София пускат само машини от старата генерация B737-800, докато също така сравнително къси отсечки като тези до Батуми и Тбилиси се обслужват от чисто нови B737-800 - последно поколение с индивидуални екрани и други екстри... И, за да не съм изцяло офтопик, един почти близнак на последната снимка от 18.04.2017 г.: ...малко спотинг на "Ататюрк": ...и излитане: Хайде и малко Тбилиси от високо: 10 Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 27 април, 2017 Сподели Публикувано: 27 април, 2017 (редактирано) 21 hours ago, Duke said: Докато сме на тема Turkish Airlines искам да ги порицая за това, че по отсечката до София пускат само машини от старата генерация B737-800, докато също така сравнително къси отсечки като тези до Батуми и Тбилиси се обслужват от чисто нови B737-800 - последно поколение с индивидуални екрани и други екстри... И, за да не съм изцяло офтопик, един почти близнак на последната снимка от 18.04.2017 г.: ...малко спотинг на "Ататюрк": ...и излитане: Хайде и малко Тбилиси от високо: На два пъти летя тази година с тях от Варна (Варна - Истанбул и обратно общо 4 полета), всеки път с чисто нов 737-800 с индивидуални екрани. Не, че има време да се изгледа филм, но човек може да види къде точно се намира във всеки един момент. Това ме плаши до някаква степен, явно Варна по за своя я имат... Какъв ли самолет щяха да пуснат ако имаха линия от Разград с междини кацания в Шумен и Кърджали? Редактирано 27 април, 2017 от FlyTraveler 1 Връзка към коментар
wiliko Публикувано: 27 април, 2017 Сподели Публикувано: 27 април, 2017 Залезно на връщане от Валенсия... 11 Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 29 април, 2017 Сподели Публикувано: 29 април, 2017 (редактирано) Рулиране за излитане от летище Ататюрк в Истанбул: Излитане от летище Ататюрк в Истанбул на път за Подгорица, Черна Гора на борда на А319 на Turkish Airlines: Полет над България на път за Подгорица, Черна Гора. Това би трябвало да е Рила или Пирин. Помагайте с идентификацията на планината: Редактирано 29 април, 2017 от FlyTraveler 22 Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 30 април, 2017 Сподели Публикувано: 30 април, 2017 (редактирано) Полет над Черна Гора (Монтенегро): Кацане в Подгорица, Черна Гора (Монтенегро): Редактирано 30 април, 2017 от FlyTraveler 10 Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 10 май, 2017 Сподели Публикувано: 10 май, 2017 Все още никой не може да ме откаже да си резервирам удобното място откъм пътеката за дълъг път и опция да си опънеш краката, но за кратки полети на малка височина вече взех да предпочитам прозорец. Островчета между Бали и Лабуан Баджо: 21 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега