П.Кръстев Публикувано: 10 май, 2017 Публикувано: 10 май, 2017 (редактирано) преди 37 минути , T.E.Lawrence каза: Все още никой не може да ме откаже да си резервирам удобното място откъм пътеката за дълъг път и опция да си опънеш краката, но за кратки полети на малка височина вече взех да предпочитам прозорец. Островчета между Бали и Лабуан Баджо: Мен пък няма сила, която да ме накара да предпочета пътеката пред прозорец, ако ми се даде възможност за избор. Някъде над Гърция Мусала в облаци Боровец Редактирано 10 май, 2017 от П.Кръстев 11
T.E.Lawrence Публикувано: 10 май, 2017 Публикувано: 10 май, 2017 Нямаш представа колко се радвам, че повечето хора мислят като теб. Така никога нямам проблем с мястото, което искам. 2
Pepi Popova Публикувано: 10 май, 2017 Публикувано: 10 май, 2017 (редактирано) Това са две от любимите ми и са доста пресни - от преди 1 седмица. Порто и Лисабон П.С. Жалко, че на телефона излизат толкова по-ярки и красиви. Мисля, че е крайно време за хубав фотоапарат... Редактирано 10 май, 2017 от Pepi Popova 20
cck Публикувано: 21 май, 2017 Публикувано: 21 май, 2017 Летище Джон Ленън в Ливърпул, Изиджет и полет за о. Джърси и о. Гърнси 12
tonik Публикувано: 26 май, 2017 Публикувано: 26 май, 2017 (редактирано) Една сборна колекция от месец май. Амстердам от високо. Трудно е да се сбърка с друг град заради характерното урбанистично планиране Този месец имах много готин полет до Мюнхен. Полет, който ме върна назад във времето, понеже отново успях да видя и заснема любимите си Алпи, също като на първия в живота ми полет преди 9 години. Нещо повече. На същия полет успях да сбъдна и друга своя мечта - да снимам отстрани дъждовен фронт в действие. В случая дъждът безмилостно плющи Бавария А пък самата Бавария винаги съм я намирал за прекрасна За десерт - новата щабквартира на НАТО в Брюксел, тържествено открита вчера. Както и летище "Завентем" в целия си блясък Редактирано 26 май, 2017 от tonik 20
DenitsaS Публикувано: 23 юни, 2017 Публикувано: 23 юни, 2017 (редактирано) Полетът с най-хубавите гледки, който съм имала до сега, беше Франкфурт - Лисабон. За съжаление не успях да снимам гледката над самия Франкфурт, преди да кацнем, но пък за следващия полет се бях приготвила с таблета: Редактирано 23 юни, 2017 от DenitsaS 6
FlyTraveler Публикувано: 1 юли, 2017 Публикувано: 1 юли, 2017 (редактирано) На няколко пъти съм пускал снимки от въздуха на пустинята Намиб, ето няколко и от последният ми полет над нея от CRJ-700 на SA Express от Walvis Bay (WVB) до Johannesburg (JNB). Това е каменистата част на Намиб: Ето как изглежда от въздуха и най-близката друга пустиня - Калахари (в южната и част). Жълтите паралелни ивици са дюни, обрасли с трева, а червеникавите ивици между тях (наричани "улици") е пясъка между дюните. Разбира се, истинската красота на Калахари не може да се усети от въздуха, но е любопитно как изглежда отвисоко: Голямо удоволствие е да се шофира по път, който минава напречно през дюните - постояно нагоре и надолу, като на roller coaster. На долната снимка се вижда един такъв път: Редактирано 1 юли, 2017 от FlyTraveler 19
FlyTraveler Публикувано: 1 юли, 2017 Публикувано: 1 юли, 2017 (редактирано) Снижаване и кацане на летище ОР Тамбо в Йоханесбург. Ако продължи тенденцията от последните три години (дай Боже), това ще стане едно от летищата, които съм посещавал най-много. CRJ-700 на SA Express, същият като от който снимам: Редактирано 1 юли, 2017 от FlyTraveler 16
Гост 45#2 Публикувано: 2 юли, 2017 Публикувано: 2 юли, 2017 На излитане от Амстердам този понеделник.
cck Публикувано: 4 юли, 2017 Публикувано: 4 юли, 2017 Излитане от Копенхаген. Влизащата във водата конструкция е на моста и тунел Орезунд. 9 1
Гост 45#2 Публикувано: 21 юли, 2017 Публикувано: 21 юли, 2017 О-в Агиос Ефстратиос, на юг от о-в Лимнос
wilks Публикувано: 26 юли, 2017 Публикувано: 26 юли, 2017 Киев, на излитане от градското летище Жуляни (IEV) Стадион "Олимпийски" река Днепър с Киево-Печорската Лавра и монумента "Родина Мать" р. Днепър с отражението на залязващото слънце 7 1
wilks Публикувано: 14 август, 2017 Публикувано: 14 август, 2017 (редактирано) Някъде над Беларус. Такива ниви с оформен надпис виждам за първи път за всичките години, през които съм летял И София от въздуха. Знам, че много хора са снимали при излитане и кацане, но при този полет височината и светлината бяха близки до идеалните. Редактирано 14 август, 2017 от wilks 21 1
Tedy Публикувано: 16 август, 2017 Публикувано: 16 август, 2017 За пръв път ми се случва да излитам над това огромно кафяво нещо - Кремиковци. Изглежда интересно за... портрети. За съжаление, докато взема телефона и гледката "избяга". Чергички около Мюнхен. Кьолн с реката и Катедралата. 15
master_of_germs Публикувано: 28 август, 2017 Публикувано: 28 август, 2017 Завойското езеро в Сърбия, билото на Западна Стара планина и ридовете на Предбалкана на заден план. За съжаление на тази снимка в най-лявата ѝ част се виждат само част от склона на граничния връх Миждур (първенецът на западния Балкан и на цяла Сърбия, ако не броим Косово), но не и самият връх. 6
Георги Публикувано: 28 август, 2017 Автор Публикувано: 28 август, 2017 преди 16 минути , домосед каза: От международния фотообмен: Редовно изскачат по сайтовете подобни сензационни новини. Но така е като на външен вид не може да се направи разлика между тиксо и speed tape 8
Гост 45#2 Публикувано: 21 септември, 2017 Публикувано: 21 септември, 2017 Над Солунското летище на път към Родос
домосед Публикувано: 21 септември, 2017 Публикувано: 21 септември, 2017 На 5/10/2017 в 15:29, П.Кръстев каза: Някъде над Гърция Като я гледам тая снимка, разстоянието от жълтата звездичка до Атина го преценявам на око да е приблизително 42 км 195 м 2 4 1
Фил Публикувано: 22 септември, 2017 Публикувано: 22 септември, 2017 преди 18 часа, домосед каза: разстоянието от жълтата звездичка до Атина го преценявам на око да е приблизително 42 км 195 м Точно око имаш!
домосед Публикувано: 22 септември, 2017 Публикувано: 22 септември, 2017 Преди 1 час, Фичо каза: Точно око имаш! Роден съм за геодезист! (ЦЪК) 2
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега