Прескочи до съдържание

Малко общи въпроси за полети Исландия и Гренландия

Препоръчани мнения

*Като второ заключение - и въпреки всичко, дори тези цифри са нищожни, в сравнение с достигането на екзотични места от сорта на Икалуит, Резолют/Арктик Бей, на територията на северен Нунавут в Канада, чиито цени на билети достигат до 4000 евра, и към които съм се насочил в близкото бъдеще. Всъщност това са северните еквиваленти на Френска Полинезия откъм пътни разходи. 

Canadian North летят от Отава до Икуалит за 2,200 канадски долара в двете посоки (около 1,500 евро), виждал съм им самолетите на летището. До Отава можеш да отидеш за 650-700 евро, при някоя промоция и за по-малко, така, че общо от София до Икуалит можеш да го докараш за около 2,100 евро, което си е скъпо, но не е чак 4000.

Връзка към коментар

Април 2015 звучи добре... Аз също съм на мнение, че минимума за Исландия е поне 8-10 дни, там има много неща за разглеждане. А за Гренландия ще видим, доста ще го поумувам и посмятам, че то с тея "скромни" цени на билетите... Иначе много ме сърби  :lol: 

То е рано за плануване все още, но ако може да си пробирате датите на полетите, съобразете се тези 8-10 дни да покриват новолуние...

Връзка към коментар
Георги Матеев

То е рано за плануване все още, но ако може да си пробирате датите на полетите, съобразете се тези 8-10 дни да покриват новолуние...

Откъде може да се получи информация за новолунията?

Връзка към коментар

Какво имаш в предвид?Т.е. Защо при новолуние?

Връзка към коментар
  • 3 седмици по-късно ...

В момента с промоцията на WOW се намират билети от Копенхаген до Рейкявик за по 100-110 евро, а до там може да се стигне с полет до Малмьо, който има шанс да се намери за 40 евро и да се направи обща цена от 150 евро, което май е най-ниското до момента. Тези цени са без багаж.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

За Исландия без багаж мисля,че не става.Тези цени на WOW явно са за сега.Вече пуснаха билетите за март-април 2015.Стандартната цена на WOW е около 180евро+100евро за багаж.С Island air e 243евро-мисля,че с багаж.Ще чакам някаква промоция,мисля,че има време.

Връзка към коментар

Пак с WOW - Берлин/Дюселдорф - Рейкявик - 100 евра през лятото (Юни, Юли, Август), с ръчен багаж до 8 кила. До Берлин е ясно с какво и как.

Източник - поляците. 

Редактирано от Plovdivian
Връзка към коментар

За Исландия без багаж мисля,че не става.Тези цени на WOW явно са за сега.Вече пуснаха билетите за март-април 2015.Стандартната цена на WOW е около 180евро+100евро за багаж.С Island air e 243евро-мисля,че с багаж.Ще чакам някаква промоция,мисля,че има време.

Да, промоцията е за пътуване до 15 Декември. И аз мисля да изчакм, рано е още за догодина. 

Защо да е 100евро за багаж, аз гледах цена 46евро в двете посоки на 20кг.?

Връзка към коментар

Ха ха, изпитано, ние като бяхме сега април една приятелка, която пътуваше с нас от Испания беше само с ръчен багаж, бяхме с Изиджет през Лондон. Тя изкара 7 дена и не видя никакъв зор, при това е жена. Лично аз мислех, че не е възможно, но за друг път ще знам, а аз платих 80 € за куфар, за 4-те полета.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
  • 3 седмици по-късно ...
  • 3 месеца по-късно ...

Юни сте коментирали полетите до Рейкявик от Германия. Само да вметна, че и Еър Берлин летят от Берлин и Дюселдорф до там, като пускат от време на време добри цени. Ние ще летим с тях от Дюселдорф за 180 евро (с багаж) май месец.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Юни сте коментирали полетите до Рейкявик от Германия. Само да вметна, че и Еър Берлин летят от Берлин и Дюселдорф до там, като пускат от време на време добри цени. Ние ще летим с тях от Дюселдорф за 180 евро (с багаж) май месец.

И ние летим на 13 май от Берлин.

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.