Travela Публикувано: 27 август, 2016 Сподели Публикувано: 27 август, 2016 Привет и от мен! Казвам се Красимира и обожавам да пътувам. Попаднах на сайта случайно, докато четях пътепис в друг сайт. Там се споменаваше сайтът "Магеланци". Поразтърсих се и го намерих, след което, когато имам възможност да чета, редовно го правя. Възхищавам се на хора, които смело тръгват по света, обикалят различни кътчета в страни, в които аз не бих отишла неорганизирано /разбирай с група чрез туристическа агенция/ и които се срещат очи в очи с живота на местното население такъв, какъвто е. Аз, като "all inclusive" турист нямам смелост да го направя, но благодарение на тях съпреживявам част от техните емоции, за което безкрайно им благодаря! Не знам дали ще се наема някога да напиша пътепис и аз, защото моите пътувания основно са прекалено организирани и навярно няма да са интересни на магеланците, но кой знае..... 8 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 27 август, 2016 Сподели Публикувано: 27 август, 2016 А от какво те е страх? Я отиди за един уикенд в Гърция като си избереш хубаво хотелче, собствен транспорт или автобус и т.н. Да видиш, че няма нищо страшно и тия хора, за които говориш не са чак такива герои, да не излезе само че ги подценявам. Добре дошла 2 Връзка към коментар
mililia Публикувано: 27 август, 2016 Сподели Публикувано: 27 август, 2016 Здравей и добре дошла! Мисля, че четейки тук съвсем бързо ще добиеш куража да пътуваш самостоятелно. Ако вече имаш планирана екскурзия за някъде можеш да опиташ да планираш самостоятелно времето си там. След като го направиш веднъж, няма да има сила, която да те накара да продължаваш по досегашния начин. Връзка към коментар
Костов Публикувано: 27 август, 2016 Сподели Публикувано: 27 август, 2016 Добре дошла. Да знаеш, че няма нищо по-хубаво от самостоятелно организираната екскурзия. Само си набележи дестинация и ние тук ще ти помогнем да я организираш. Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 27 август, 2016 Сподели Публикувано: 27 август, 2016 Добре дошла. Да знаеш, че няма нищо по-хубаво от самостоятелно организираната екскурзия. Само си набележи дестинация и ние тук ще ти помогнем да я организираш. ...или отиди на следващата среща магеланска и ще се окажеш поне с два самолетни билета в джобчето))Добре дошла. 1 Връзка към коментар
captain_oveur Публикувано: 27 август, 2016 Сподели Публикувано: 27 август, 2016 Я направо заминавай ноември за Лондон с агитката, те ще те въведат в материята 3 Връзка към коментар
Travela Публикувано: 29 август, 2016 Автор Сподели Публикувано: 29 август, 2016 Благодаря на всички за топлото посрещане! От отговорите ви видях, че явно не съм се изразила съвсем ясно и съм оставила малко погрешно впечатление. Аз от време на време си организирам пътуването сама по отношение на хотели и самолетни билети, но мисълта ми беше, че за дестинации, които ми се струват по-непознати, а някои отчасти и опасни, нямам смелостта да тръгна без организирана група. В същото време съм чела много пътеписи на хора посетили подобни места, слели се с местното население, пътували и отсядали по места в дадена "по-екзотична" страна, които обикновено не са туристически. На такива хора много се възхищавам и за мен те истински опознават страната, хората и културата. Докато аз съм лигла - всичко трябва да ми е наред - удобното легло, банята и тоалетната, сигурната обстановка. 1 Връзка към коментар
Димитър Бъчваро Публикувано: 2 септември, 2016 Сподели Публикувано: 2 септември, 2016 Привет и от мен! Казвам се Красимира и обожавам да пътувам. Попаднах на сайта случайно, докато четях пътепис в друг сайт. Там се споменаваше сайтът "Магеланци". Поразтърсих се и го намерих, след което, когато имам възможност да чета, редовно го правя. Възхищавам се на хора, които смело тръгват по света, обикалят различни кътчета в страни, в които аз не бих отишла неорганизирано /разбирай с група чрез туристическа агенция/ и които се срещат очи в очи с живота на местното население такъв, какъвто е. Аз, като "all inclusive" турист нямам смелост да го направя, но благодарение на тях съпреживявам част от техните емоции, за което безкрайно им благодаря! Не знам дали ще се наема някога да напиша пътепис и аз, защото моите пътувания основно са прекалено организирани и навярно няма да са интересни на магеланците, но кой знае..... от организацията най-много ме е страх! затова ти се възхищавам! Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега