Популярно мнение Георги Матеев Публикувано: 28 август, 2016 Популярно мнение Сподели Публикувано: 28 август, 2016 Както често се случва всичко започна на майтап. Пътуването ми до Мадагаскар преди 2 седмици стартираше от Варна. Имах и свързващ полет от София, но часовете не бяха перфектни и се получи 6 часа транзитно време във Варна. Сетих се, че имам познат на летище Варна (работи като РВД) и го избъзиках - ей, ще бъда 6 часа при вас, ако можеш уреди ми някоя специална разходка за да убия времето. Човекът обаче взе неочаквано присърце идеята и задвижи нещата. Даже каза - "искаш ли пътьом да ти организираме и едно парти на летището"? Всичко звучеше като шега до момента, в който с мен се свърза PR шефката на Fraport (те държат морските ни летища). От дума на дума се оказа, че нещата са сериозни, а мисленето на PR отдела е доста разчупено и искат да направят нещо много нестандартно: двучасово диджей парти в залата за излитащи, което да заснемат, и част от материала да използват в новото си рекламно видео. Уточнихме техническите детайли и всички зачакахме датата. Кацнах във Варна в 08:00 сутринта и се запознах с всички. Набързо ме оборудваха с пропуск, даващ достъп до всички зони, и със зелена светлоотразителна жилетка. Минахме проверка и се озовахме във вътрешната зона, близо до пистата. За моя най-огромна изненада се оказа, че лично директорът на летище Варна ще ми направи тур. Натоварихме се в служебната му кола и започнахме подред - първо няколко кръгчета из пистата, после запознанство с част от наземния персонал, след това разгледахме багажното отделение и уникалната система за контрол на багажи/полети, невероятните пожарни коли (голяма гордост са им), няколко хангара - въобще цялата структура на летището от А до Я. Видях много интересни неща, до които досега никога не съм имал достъп и само съм си представял как изглеждат. След това отидохме до Гейт 6 в залата за излитащи, където вече ме чакаше подготвената платформа-сцена. Признавам си, че до момента на по-екзотично място не бях пускал музика. В следващите 2 часа доста се позабавлявахме заедно с персонала и излитащите пътници, големи емоции бяха А върха на сладоледа беше когато по аудио уредбата на летището призоваха всички пътници да дойдат на Гейт 6 за специалното парти с DJ Balthazar, което определено беше много нетипичен начин да си чуя псевдонима И това не беше всичко... На връщане от Мадагаскар пак минавах през Варна. От PR отдела отново ме посрещнаха и на изпроводяк към София ми подариха една торба с рекламни сувенири, което беше наистина много мил жест. Огромни благодарности към целия екип на Fraport / летище Варна, които превърнаха тези 6 часа в най-незабравимия транзитен престой, който съм имал някога! 77 1 Връзка към коментар
Branko Публикувано: 28 август, 2016 Сподели Публикувано: 28 август, 2016 Е много яко 1 Връзка към коментар
Topfly Публикувано: 28 август, 2016 Сподели Публикувано: 28 август, 2016 Сега остава да доразвиеш идеята и да почнеш да организираш партита на всички летища през които минаваш за радост на пътниците 16 Връзка към коментар
Petkan Публикувано: 28 август, 2016 Сподели Публикувано: 28 август, 2016 В случая явно са те хванали неподготвен, прощаваме ти, но следващият път гледай да се изтипосаш я с магеланска фланелка, я с магеланско знаме 5 Връзка към коментар
Яничка Публикувано: 28 август, 2016 Сподели Публикувано: 28 август, 2016 Поздравления! Наистина е било много мило от тяхна страна, но и ти не си обикновен пътник 1 Връзка към коментар
Raybeez Публикувано: 28 август, 2016 Сподели Публикувано: 28 август, 2016 Toва беше интересно, чак ме е малко яд, че не съм присъствал и аз на подобно парти 3 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 28 август, 2016 Автор Сподели Публикувано: 28 август, 2016 (редактирано) Сега остава да доразвиеш идеята и да почнеш да организираш партита на всички летища през които минаваш за радост на пътниците Без майтап, но моя човек от варненското летище вече има подобна идея. Каза, че познава много хора на високи позиции из разни европейски летища и въобще не било невъзможно да се помисли за развитие на концепцията. Като стигнем до Будапеща ще научиш първи, обещавам Редактирано 28 август, 2016 от Георги Матеев 9 Връзка към коментар
Duke Публикувано: 28 август, 2016 Сподели Публикувано: 28 август, 2016 Без майтап, но моя човек от варненското летище вече има подобна идея. Каза, че познава много хора на високи позиции из разни европейски летища и въобще не било невъзможно да се помисли за развитие на концепцията. Като стигнем до Будапеща ще научиш първи, обещавам Жорка, това звучи интересно! Може ли да се помисли и за дъртаци като мен, които алтернативно да бъдат радвани с малко по-различни сетове? Зеп, Стоунс, Куин, ей такъв комерс, не претендирам за прогресив рок. Не за друго, ама това вашто, като онова: 5 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 28 август, 2016 Автор Сподели Публикувано: 28 август, 2016 Жорка, това звучи интересно! Може ли да се помисли и за дъртаци като мен, които алтернативно да бъдат радвани с малко по-различни сетове? Зеп, Стоунс, Куин, ей такъв комерс, не претендирам за прогресив рок. Не за друго, ама това вашто, като онова: https://www.youtube.com/watch?v=8mtpFKJBKDs Хм, не знаех, че гледаш кокошки... Спокойно, ще те уредим и с малко рок 6 Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 28 август, 2016 Сподели Публикувано: 28 август, 2016 Спокойно, ще те уредим и с малко рок На снимка от младежките години? Връзка към коментар
Ivette Публикувано: 28 август, 2016 Сподели Публикувано: 28 август, 2016 Ама казвайте ги по-навреме тия работи! Варненските магеланци можеше да прескочим до летището за едно парти 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега