Димитър Бъчваро Публикувано: 2 септември, 2016 Сподели Публикувано: 2 септември, 2016 Както казва един мой приятел: "Когато пътуваш научаваш много за самия себе си" ,и аз се чудех какво ново съм разбрал след като скоро се върнах от Зайчар. Погледнах се в огледалото, погледнах си интернета погледнах в чекмеджето, и намерих стария си GSM. Най-хубавото нещо което съм имал през живота си. Свързах го към компютъра, той заработи и отворих паметта си. Цяла вечер се разхождах из спомените, на децата на жена ми и моите, защото той поседователно беше мой, на детето, на другото, и на жена ми. Така разгледах техните и тези които бяха останали от моите. Записах паметта му на няколко места и реших да го флашна за го ползвам като плеър. Играх си 24 часа почти без да спя. Не беше трудно, само че той беше модел на 2006. Стана малко преди да се откажа. Отворих тонове страници. Там някъде излезе и "магеланци". Сега имам плеър и нови познанства! 10 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 2 септември, 2016 Сподели Публикувано: 2 септември, 2016 Неведоми са пътищата на телефоните, добре дошъл 1 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 2 септември, 2016 Сподели Публикувано: 2 септември, 2016 Готино е да откриеш стара и уж непотребна вещ, а впоследствие да се окаже толкова полезна! Добре дошъл! 1 Връзка към коментар
eloena Публикувано: 2 септември, 2016 Сподели Публикувано: 2 септември, 2016 Здрасти, добре дошъл, страхотно нахълтване ! 1 Връзка към коментар
Димитър Бъчваро Публикувано: 3 септември, 2016 Автор Сподели Публикувано: 3 септември, 2016 Неведоми са пътищата на телефоните, добре дошъл Добре заварил! Да си ми виждал телефона? Здрасти, добре дошъл, страхотно нахълтване ! Здравей! Благодаря ти! Е да тръгваме на път! Готино е да откриеш стара и уж непотребна вещ, а впоследствие да се окаже толкова полезна! Добре дошъл! Здравей! Търся му батерия сега, интернета каза че има. След празниците и на заплата! Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега