didi_sl Публикувано: 2 септември, 2016 Сподели Публикувано: 2 септември, 2016 Здравейте, Магеланци ! Чета ви от около 2 години и все не стига време да се регистрирам, но сега дойде момента. Пътувала съм само в Европа и Турция. След като открих с ваша помощ уникалната промоция за Тайланд, се сдобих с билети за 03.02.2017 - 17.02.2017. Даже купих на още 8 човека с мен Сега чакат аз да организирам всичко... Пожелавам на всички тук незабравими дни в странство и попътен вятър ! 9 Връзка към коментар
П.Кръстев Публикувано: 2 септември, 2016 Сподели Публикувано: 2 септември, 2016 Добре дошла! Връзка към коментар
Яничка Публикувано: 2 септември, 2016 Сподели Публикувано: 2 септември, 2016 Даже купих на още 8 човека с мен Добър старт 1 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 2 септември, 2016 Сподели Публикувано: 2 септември, 2016 Добре дошла, толкова ли е сложно регистрирането, че отнема 2 години? Връзка към коментар
captain_oveur Публикувано: 2 септември, 2016 Сподели Публикувано: 2 септември, 2016 Добре дошла, толкова ли е сложно регистрирането, че отнема 2 години? За човек, който може да организира 8 души за Тайланд, не мисля, че има нещо сложно в тоя живот 1 Връзка към коментар
t_petkov Публикувано: 2 септември, 2016 Сподели Публикувано: 2 септември, 2016 Добре дошла Аз също съм още е началото тук, но с тази зараза по пъруванията, която върлува тук, скоро време само за нищо друго няма да искаш да мислиш :D Връзка към коментар
Евгения Публикувано: 7 септември, 2016 Сподели Публикувано: 7 септември, 2016 Здравей, Диди. Май сме закачили една и съща промоция. И понеже за Тайланд имаше три дестинации, не ми стана ясно къде ти е крайната точка на кацане. Моят билет е 4 дни след теб. Ако не възразяваш, бих била благодарна ако си помагаме и споделяме някаква информация и идеи. Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега