Прескочи до съдържание

Към версия IPB 4?

Препоръчани мнения

Планира ли се преминаване към IPB4? Предполагам някои от добавките нямат ъпдейт още за 4-та... иначе мисля ще е много по-добре.

Не знам дали вече не е обсъждано.

Връзка към коментар

Планира се, да. Целим се до края на годината, пуснах тема миналата година, но я изоставих, че не само аз, а и IPB доста се мотат :) http://magelanci.com/topic/4881-%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B2%D0%B5%D1%80%D1%81%D0%B8%D1%8F-%D0%BD%D0%B0-magelancicom-%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8-%D0%B5%D0%BA%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B8-%D0%B8-%D0%BA%D0%B0%D0%BA%D0%B2%D0%BE-%D0%B4%D0%B0-%D0%BE%D1%87%D0%B0%D0%BA%D0%B2/

Няма да е леко и ще е общо взето най-многото труд вкарван в този форум от създаването му. Освен миграция към IPB4, ще обновим и софтуера на сървъра, може би и хостинг ще се смени. Много от нещата, като знамето и атлас-а трябва да се направят от нулата, ще има и много тотални нововъведения, които се надявам да се харесат. Силно вероятно ъпгрейда да е поетапен, няма да изсипем всичко накуп, а по-скоро едно по едно ще тестваме първо за проблеми и ще въвеждаме нови неща постепенно. Със сигурност не тръгваме без форум, галерия и пътеписи де, другите неща може да са офлайн за кратко, докато ги вкараме. 

P.S. IPv4 е друго :)

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.