Прескочи до съдържание

Нощувки в Дъблин


gamen4o

Препоръчани мнения

Здравейте,

 

28-30 октомври ще бъда с приятели в дъблин (6-7 човека) и си търсим сносно спане, разбирай цена до 30-на евра на вечер. Някой може ли да даде съвет? Проверих в airbnb и booking но там като цяло цените са доста по високи. В хостелите има места за по 25-30 в микс дормовете, което лично мен не ме притеснява, но има две девойки с нас и ако те кажат не ще трябва да мислим друга опция. Ако някой има идея да каже. Предварително мерси.

Връзка към коментар

Само в Дъблин ли ще стоите? Подразбирам има изискване да сте на пешеходно, или както там се нарича движението на четири крака, разстояние от Temple Bar в тоя случай? :)

 

В микс дормовете не е проблем да им драснете едно писмо и да ви запазят цялата стая само за вас. А иначе, дамите да си ходят в женските, вие в мъжките и така. 

 

Ще предам на една местна дъблинчанка да сподели...

Връзка към коментар

Здрасти,

Избрали сте си дати около дълъг уикенд (31ви Октомври е почивен ден) и най-вероятно заради това не можете да си намерите евтини квартири.

Не знам кой хостел гледаш, но като цяло са доста мизерни, бих препоръчала да вземете ерБНБ, пък дори да е малко по-скъпо.

 

Дъблин е компактен град, разшири периметъра да включва всички квартали с една цифра (тоест от 1 до 9) и все ще си близо до центъра.

Връзка към коментар

Мерси и на двамата за мненията, за щастие девойките казаха че хостела не им е проблем и ще си изберем там. Вече сме си харесали два с по висок рейтинг на както каза жоро "четири крака от темпъл" 

  • Харесвам 2
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.