atzah Публикувано: 17 юли, 2013 Сподели Публикувано: 17 юли, 2013 Здравейте и от мен. Казвам се Атанас Захариев, 36г. от София. Пътешествията за мен (както и за много други тук) са страст. Целия ми съзнателен живот е отдаден на тази страст. С това си вадя хляба, за това харча и всяка стотинка. Пътуваме заедно с моята приятелка, като обичаме не само далечните дестинации, а и по-близки кътчета достъпни с кола около нас. А най-любимото ми занимание е да планирам нови пътешествия (естествено много малка част от тях се реализират, повечето са си просто мечти). Прекарвал съм доста време във стария форум на Криле, след това в БГ Спотърс. Напоследък не съм много активен в Интернет, но със радост ще следя. Поздрави! 5 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 17 юли, 2013 Сподели Публикувано: 17 юли, 2013 Добре дошъл, добре дошъл Връзка към коментар
Георги Публикувано: 17 юли, 2013 Сподели Публикувано: 17 юли, 2013 Добре дошъл, чудя се на коя колекция да завидя повече, на тази в посетените държави или на тази в сигнатурата Връзка към коментар
atzah Публикувано: 17 юли, 2013 Автор Сподели Публикувано: 17 юли, 2013 Благодаря, Тази в сигнатурата съм си я събирал специално, за съжаление там става все по-трудно да се разнообрази. Докато за посетените държави, няма от какво да се оплакваш и ти Най-важното е колекциите да се развиват! 1 Връзка към коментар
Meidj Публикувано: 18 юли, 2013 Сподели Публикувано: 18 юли, 2013 Добре дошъл. Ще се радвам да споделиш впечатления и снимки и от Монголия 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега