Прескочи до съдържание

София-Амстердам 10.10. - 14.10

Препоръчани мнения

Според мен под тази цена няма да намериш. Родният превозвач държи монопол върху линията, а като цяло не мисля, че цената е чак толкова висока. През март пътувах по този маршрут за по около 390 лева на човек, отиване и връщане. Друга алтернатива е пътуване с "виолетовите" до Айндховен и оттам с влак...

Връзка към коментар

Дюк е прав.

Следя SOF-AMS-SOF от месеци, едва ли ще да се появи нещо под 200 евро, аз кандисах на родния превозвач на 457 лв. крайна за края на август 2013 г., купен през март. Може би при низхоразходните...

Връзка към коментар

Да, ако уиз не е опция, общо взето това е нормална цена по линията. 170 евро е най-ниското, което съм срещал на теория в последно време, 200 генерално е ОК. Откакто ги няма Малев това е положението. 

Гледам че има за 400 с Алиталия, с кода пуснат в съседния форум добре щеше да се получи с 15% офф, но мисля, че вече е изтекъл. 

Връзка към коментар
Публикувано: (редактирано)

Готова съм, имам резервация. Сама, без деца и мъже. :biggrin: Обещавам да се върна без бележки от екипажа. :biggrin:

Редактирано от goldeneyeful
  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Има един вариант за 176 евра с Алиталия през Рим, ама трябва да тръгнеш на 09.10. :P

09. Okt 2013
Sofia (SOF) Rom (FCO)
Airline: Alitalia (AZ 521)
18:30 - 19:25
10. Okt 2013
Rom (FCO) Amsterdam (AMS)
Airline: Alitalia (AZ 132)
15:00 - 17:35

Ама то като сложиш нощувката в Рим, пак същата работа, освен ако не искаш да се поразходиш малко :)

Връзка към коментар

Айндховен не ме устройва, щото е на другия край. Буквам на двестате и това е. Ще споделя.

Само леко да вметна - това "на другия край" за Холандия не е същото като да е примерно "на другия край" в България. ;)

Виж за какво става въпрос

post-72-0-14214300-1374139854_thumb.jpg

час и 45 мин. не звучи като 10 часа да речем, нали  :biggrin:

особено па за пътуване без деца и ангажименти...ама гледам вече питането минало :)

Само дано да уцелиш хубаво време, че в Амстердам есента може да е доста променливо и капризно. То не че и през другите сезони не може, де  :lol:

Редактирано от wilks
  • Харесвам 2
Връзка към коментар
Публикувано: (редактирано)

Само леко да вметна - това "на другия край" за Холандия не е същото като да е примерно "на другия край" в България. ;)

Виж за какво става въпрос

ein-ams bus.JPG

час и 45 мин. не звучи като 10 часа да речем, нали :biggrin:

особено па за пътуване без деца и ангажименти...ама гледам вече питането минало :)

Само дано да уцелиш хубаво време, че в Амстердам есента може да е доста променливо и капризно. То не че и през другите сезони не може, де :lol:

Аааааа, отивам на гости на приятелка. На нейно обгрижване. Времето - все ми е тая. Купон ще има, ясно е! :P

Редактирано от goldeneyeful
Връзка към коментар

Според мен под тази цена няма да намериш. Родният превозвач държи монопол върху линията, а като цяло не мисля, че цената е чак толкова висока. През март пътувах по този маршрут за по около 390 лева на човек, отиване и връщане. Друга алтернатива е пътуване с "виолетовите" до Айндховен и оттам с влак...

Bulgaria Air ;)

Връзка към коментар
  • 5 седмици по-късно ...

401лв е с България Еър; другия вариант е да се издебне ниска класа на АлИталия без голям престой, като се прави със смяна на летище от Малпенса към Линате, има си шатъл.

AZ7179 10OCT 4 SOFMXP 1320 1425              
AZ7746 10OCT 4 LINAMS 1940 2130                
AZ7727  14OCT 1 AMSLIN 0820 0955                 
AZ7180 14OCT 1 MXPSOF 1250 1545                    
Връзка към коментар
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.