Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Успях да си взема билет от грешката до Аляска първо през kayak и после от mytrip.com в сайта когато купувах билета си написах име и фамилия точно по местата,и го проверих изрично, и все още като вляза в страницата на mytrip.com имената си ми излизат точно както са си ...............................,НО  в checkMyTrip и в страницата на  BA.COM на най важните места ми излизат точно на обратно името ми е на мястото на фамилията и фамилията ми е на мястото на името.

 .....не знам какво да правя ?

Редактирано от Iceman
Връзка към коментар

Да, няма проблем. Няколко пъти на хора около мен им се е случвало да са им разменени имената на билетите и никога не е имало въпроси. Явно им е важно да има имената, не в какъв ред са.

  • Харесвам 1
Връзка към коментар

....а според вас да се свързвам ли с някого,за да обяснявам за проблема..... или да си трая и да чакам ?

 

Ако е било сгрешена тарифа, трай си известно време. Нямаш бърза работа, а това дори не е проблем според мен. Често се случва. 

  • Харесвам 2
Връзка към коментар

Благодаря за отговорите,мненията и за успокоите коментари....:) Единственото което малко ме притеснява,че ще летя за USA. А там проверките са по подразбиране по тежки не е както в Европа....Всъщност полета ми е от Париж Лондон Сиатъл и До Анкоридж нямам никъде нощувки или дълго чакане между полетите,мисля си че няма да ми се налага да чекирам или да излизам от летището престоя ми е най много час и половина ,не съм много сигурен но ако ме качат в Париж и ако имам бордни карти до Анкоридж мисля си,че няма да има проблем....Кофти варианта е ако не мога да се кача на обратния полет .....:(Не знам,все още ми е свито сърцето и не мога да се зарадвам на Аляска на Бритиш и на цената на която успях да го взема .

Редактирано от Iceman
Връзка към коментар

Ако грешката вече не е валидна, съвсем спокойно пиши на BA да направят промяната както трябва. Че това притеснение ще те погуби :) Наистина със САЩ трябва да си малко по-внимателен с такива неща. 

  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.