Прескочи до съдържание

Уикенд с Основателя!Къде?

17 магеланци са гласували

1. 1. Къде бихте искали да прекараме един уикенд с Основателя?

• Рибарица
    • Копривщица
    • Витоша
    • Друго (моля да посочите къде)

Препоръчани мнения

Жорж, откак те знам никога не сме виждали нещата еднакво. Не бой се, не ти е за пръв път. :)

Иначе, Поли, по-горе така си се изказала. Пък може и да не съм разбрала де. Сори за намесата. :)

Именно щот се знаем, веднага ми стана ясно накъде биеш, но тия номера при мен не минават и ти много добре знаеш това, така че ако обичаш давай по темата и не се прави на робинята Изаура... :P

Връзка към коментар

Мисля, че се получи недоразумението, защото първоначално само софиянци се бяха изказали и аз така разбрах, че ако се събират джепейци е по-добре да не се пътува. Но смятам, че ако има желаещи от централна България в крайна сметка е добре да се уважи тяхното желание, защото те може би имат шанс да присъстват веднъж годишно, а не всеки месец :) По метода на най-лекото съпротивление май никой няма против Рибарица, а има хора против Витоша, знам ли :)

Недоразумението е само в нечии глави. Ти много точно си определил симптомите. Няма как след няколко срещи, на които се събираме само хора от София и при тази тема, в която в началото си пишехме само "обичайните заподозрени", да не възникне в мен или в някой от тях идеята, че ако ще сме си пак същите не е нужно да бием три дена път с камили, при положение, че става дума само за една вечер. Още в самото начало обаче казах, че аз съм навит на всеки един вариант и оставам хората да решат. Има и анкета, там обаче не виждам голямо говорене...

• Харесвам 1
Връзка към коментар
Публикувано: (редактирано)

Аз запазвам мълчание, за да не накланям везните. А и честно казано ми е все едно, да не казвам, че от Велинград най-вероятно ми е еднаква дистанцията, освен ако не изберете Велинград :))

Мисля, че се получи недоразумението, защото първоначално само софиянци се бяха изказали и аз така разбрах, че ако се събират джепейци е по-добре да не се пътува. Но смятам, че ако има желаещи от централна България в крайна сметка е добре да се уважи тяхното желание, защото те може би имат шанс да присъстват веднъж годишно, а не всеки месец :) По метода на най-лекото съпротивление май никой няма против Рибарица, а има хора против Витоша, знам ли :)

Аз мисля, че недоразумението се получи от предната тема, когато всички почнаха да казват как няма да са там, а не да посочват място на което да се съберем. Затова и ние се бъзикахме с "обичайните заподозрени", че ако сме само ние е най-добре да сме на Витоша. Никой не е споменал, че не му се пътува - дори напротив.

Друг е въпроса, че всеки си тълкува нещата, както му е угодно. 

Разбира се, че ще идем по към центъра на страната (нали това е идеята!), за да имат възможност и други да се присъединят. 

ПС. А Дюк вече е отговорил.. нищо! 

Редактирано от Polina
  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Хора, някъде във вашите глави е проблема. За Жорж ясно, ама и Поли му се върза някак. Както и да е, не го мислете. Успех. :)

Аз така или иначе ще съм в района по него време. Ако сте там ще се обадя. :)

Връзка към коментар

Мисля, че се разбрахте и драма няма :) Идеята е чудесна, още по-хубавото е, че има желаещ да я реализира. Ще се радвам да има активност и съм сигурна, че има и други места, които могат да се посетят. Така, че ако някой има идея нека гласува с "друго" и да пише тук за къде става дума за да го обсъдим.

П.П. Има само един проблем! Как е успял Илко да гласува за две места? :lol:

Връзка към коментар

Поли,извинявай че питам ама кога ще стане ясно къде ще е сбирката?Аз съм сигурен присъстващ,което ще ми е за първи път и с нетърпение очаквам събитието.Единствения начин да не дойда е да се възнеса на небето :) .

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Поли,извинявай че питам ама кога ще стане ясно къде ще е сбирката?Аз съм сигурен присъстващ,което ще ми е за първи път и с нетърпение очаквам събитието.Единствения начин да не дойда е да се възнеса на небето :) .

Красьо :), мислех да изчакам до другата седмица, ако още някой реши да се включи в гласуването. Така като гледам обаче май ще се озовем в Рибарица.

Ами да ви помоля да се преброите, за да имаме точна бройка и да почнем да обмисляме транспорта и хотела / или къщата под наем/. Аз съм сигурна, че в последния момент някой или ще се добави или ще се откаже, затова съм оставила малко време. Помислете и скоро започва официалното броене.

Връзка към коментар
Публикувано: (редактирано)

Аз много се надявам този път да успея. Предните все нещо се случваше. Уж съм се зарекъл да няма изненади за тая среща :)

И аз се надявам да успееш, сигурно и другите се надяват.. тъй че организирай плановете както трябва.

Тук е мястото да попитам, ако някой има предложение за мястото за спане - да предлага!

Редактирано от Polina
Връзка към коментар

И аз се надявам да успееш, сигурно идругите се надяват.. тъй че организирай плановете кактотрябва.

Тук е мястото да попитам, ако някой има предложение за мястото за спане - да предлага!

Ами на мене толкова много ми се идва,че нямам претенции.Ако ще и на поляната да е нощувката пак ще съм доволен :lol:  :lol:  :lol: .

Връзка към коментар

Ами на мене толкова много ми се идва,че нямам претенции.Ако ще и на поляната да е нощувката пак ще съм доволен :lol:  :lol:  :lol: .

Дооообре! Значи на поляната. :) Там има такива китни местенца покрай рекичката, такива хубави полянки.. :)

Връзка към коментар

Поли,имаш ли нещо в предвид?Хотел или къща за гости?

Нямам. Затова и попитах. След 02.08. ще гледам. Ще кажа и цени и постепенно до към 15.08. ще искам да сме се организирали и точната бройка, за която да запазим места.

Връзка към коментар

Нямам. Затова и попитах. След 02.08. ще гледам. Ще кажа и цени и постепенно до към 15.08. ще искам да сме се организирали и точната бройка, за която да запазим места.

Оки и аз ще погледна тук там и ще споделя с тебе.Все пак трябва да вземем правилното решение :)  :)  :) .

Връзка към коментар

Оки и аз ще погледна тук там и ще споделя с тебе.Все пак трябва да вземем правилното решение :)  :)  :) .

Именно. Не случайно го коментирам. ;) А и акто гледам не сме много претенциозни.. тъй че ако става може и на поляната :)

Връзка към коментар

Значи да си взимам палатката и спалния чувал :)

Надявам се палатката да не е за един, а поне за 10.. :) Че да побере магеланци и място да остане! :) 

Ей, ма как ме подсещаш за палатки (отново).. от години не съм ходила.. срам ме е да си спомня от колко дори!

Връзка към коментар

Е, от всички магеланци избра Фичо да ми предложиш за компания в палатката... :P

Просто защото той каза, че ще взема палатка :) Инак избора ти не е малък  :P  и не е лош ;) .

Връзка към коментар
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.