dikrasteva Публикувано: 2 септември, 2017 Публикувано: 2 септември, 2017 преди 11 минути , Боби каза: Уиз е шампион в ранно пускане, промяна и отмяна на бъдещи полети Е стига де! Не убивай радостта ми!
neuromancer Публикувано: 2 септември, 2017 Публикувано: 2 септември, 2017 преди 10 минути , dikrasteva каза: Е стига де! Не убивай радостта ми! Я виж да не си сбъркала годината.
Гост Публикувано: 2 септември, 2017 Публикувано: 2 септември, 2017 преди 19 минути , neuromancer каза: Я виж да не си сбъркала годината. Не е Пуснали са полети и за тогава.
dikrasteva Публикувано: 2 септември, 2017 Публикувано: 2 септември, 2017 преди 32 минути , neuromancer каза: Я виж да не си сбъркала годината. Това беше грубо! Живи и здрави и много пътешествия! 1
Гост 45#2 Публикувано: 2 септември, 2017 Публикувано: 2 септември, 2017 преди 2 часа, dikrasteva каза: Е стига де! Не убивай радостта ми! Не исках това, а да кажа да си знаеш при резервации ако правиш, да са с безплатно анулиране
AlexandraKo Публикувано: 2 септември, 2017 Публикувано: 2 септември, 2017 преди 3 часа, dikrasteva каза: Това беше грубо! Живи и здрави и много пътешествия! Да ти кажа, в първия момент и аз си помислих, че си сбъркала годината.:( От толкова години пътувам и това е първият случай, дето виждам АК да продава повече от година напред.
AlexandraKo Публикувано: 2 септември, 2017 Публикувано: 2 септември, 2017 (редактирано) Да ти кажа, аз също в първия момент реших, че си сгрешила датата. От сто години пътувам и сефте виждам някоя АК да продава билети за повече от година напред. Много пъти съм опитвала, ама с нормалните АК и винаги е излизало съобщение за 320 -360 дни. С някои хотели също е така. П.П. Сега ги погледнах,само Уиз продават билети за септември 2018. Редактирано 2 септември, 2017 от AlexandraKo
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега