Прескочи до съдържание

Стачка на фериботите в Гърция на 22-23.09.2016

Oshko

Препоръчани мнения

Чух по телевизията за тази стачка. Някой знае ли нещо повече? Дали е потвърдена?

Имам резервация през букинг, non-refundable.

В случай на стачка дали ще ми удържи хотелът пари за нощувка ако канселирам или при тези случай се прави изключение?

Връзка към коментар

Чух по телевизията за тази стачка. Някой знае ли нещо повече? Дали е потвърдена?

Имам резервация през букинг, non-refundable.

В случай на стачка дали ще ми удържи хотелът пари за нощувка ако канселирам или при тези случай се прави изключение?

Имаш два варианта - или да се придвижиш в сряда, за връщането няма да има проблем.

Или да пишеш на Букинг - според мен, трябва да не плащаш нищо, стачката не зависи от теб.

Аз имах подобен случай в Болоня - бях платила хотел без право на промяна/отмяна.

От АК смениха датата на полета и съответно, трябваше и промяна в резервацията.

Обадих се по телефона на Букинг, те - на хотела и направих новата резервация без глоба.

Редактирано от AlexandraKo
  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Здравей, 

стачката е 48ч, започва на 22/9 в 6:00 и спира на 24/9 в 6:00. Кораби от всички категории ще бъдат спрени. До колкото знам е потвърдена и все още не е отменена. Звънни на фирмата с която искаш да пътуваш, за по-сигурно.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

до Тасос

Ошко, ние утре се прибираме от Тасос и ще разпитам на ферито, ако знаят нещо по въпроса, да ми кажат.А може нещо като обява да има, ще видя.

И веднага ще кажа.

А ти за всеки случай си потърси нещо в Керамоти,има хубави местенца, там плажът също е добър.

Нещо с безплатна анулация.

Другият вариант ти е да дойдеш предния ден, ферита има до късно вечерта.

Редактирано от AlexandraKo
  • Харесвам 2
Връзка към коментар

Ошко, ние утре се прибираме от Тасос и ще разпитам на ферито, ако знаят нещо по въпроса, да ми кажат.А може нещо като обява да има, ще видя.

И веднага ще кажа.

А ти за всеки случай си потърси нещо в Керамоти,има хубави местенца, там плажът също е добър.

Нещо с безплатна анулация.

Другият вариант ти е да дойдеш предния ден, ферита има до късно вечерта.

Пиши като се приберете. Аз за сега звънях на хотела, те не знаели за такова нещо. А нямам как да дойда един ден по-рано, защото жената се прибира от командировка късно вечерта.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Пиши като се приберете. Аз за сега звънях на хотела, те не знаели за такова нещо. А нямам как да дойда един ден по-рано, защото жената се прибира от командировка късно вечерта.

Вчера на ферито нищо не знаеха . А в нашия хотел на рецепцията рекоха, че се отнасяло само за Пирея и наоколо.Колко е така, не зная. :(

Питах и на пристанището в Тасос, питах и на слизане в Керамоти.

Пълна тъмнина по въпроса.

Съжалявам, че не ти помагам, но питах на гишетата за билети и чиковците, дето товарят на ферито.

Може би, утре пак да звъннеш на хотела?

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Най-добре да се пита фирмата с която ще пътува някой - blue star, minoan, superfast.

Oshko - прочетох в един сайт, че Кавала -Тасос няма да стачкуват. Виж тук http://dromologia-kavalas-thasou.blogspot.gr/

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Управата на област Източна Тракия и Македония обаче уведоми, че фериботните връзки Кавала-Керамоти-Тасос и Александруполис-Самотраки ще се осъществяват редовно през целия септември, без да бъдат повлияни от никакви евентуални протестни действия. Това съобщи БТА, като се позова на съобщение на отдела по печата и комуникациите на посолството на Гърция у нас.

:)

http://dnes.dir.bg/news/ostrovi-morjatzite-ministerstvo-vanshnite-raboti-pobedata-siriza-stachni-23959339?nt=4

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.