Прескочи до съдържание

Хайде и Бодри на клона :)

Препоръчани мнения

Здравейте Магеланци :)

Оня ден треньорката ми по плуване ми разказа за вас и ми стана интересно - има ли наистина толкова много пътуващи българи, както и наистина ли ги има тези самолетни оферти.

И ето ме тук. 

Да се представя набързо :

На 38 живея вече от 4 години в София. Преди това бях доста години парижанин, а преди това - тук и там в България. "Завърнах се" случайно в България, след като се прибирах от 13-месечно пътешествие из Америките, на път към тогавашното ми "вкъщи", Париж. 

Уж минах за малко, за да видя родители и приятели, пък в един момент осъзнах, че вече съм месец в София и не ми се тръгва. Та останах :)

Къде съм пътувал ? То май ми се показва в профила, ама - голяма част от Европа, Централа Америка, 2 държави само от Южна, и само Тайланд за сега от Азия. Една част от пътуванията ми са описани в блога ми, пак видим в профила. 

Къде ще пътувам скоро ? За сега само до Родопите. Следващата пролет - Така чаканото пътуване по Транссибирската линия - Русия, после Монголия, до Пекин ... ако има време и още малко от Китай. 

Та, приятно ми е, Добри :)

• Харесвам 32
Връзка към коментар

Добре дошъл, Добри! Има пътуващи българи... :)

А доволен ли си от треньорката и в кой басейн... планирам да се запиша и аз на плуване. :)

Ти направо се запиши на плаване. Далечно плаване :P

P.S. Бодри, не Добри :)

• Харесвам 4
Връзка към коментар

Така чаканото пътуване по Транссибирската линия - Русия, после Монголия, до Пекин ... ако има време и още малко от Китай. 

Ето това чакаме с интерес! Нямаме особено много инфо във форума по тази тема, дано отпушиш посоката и да почне магеланска инвазия в Сибир :)

• Харесвам 4
Връзка към коментар

Добре дошъл!

13 месеца из Америките си е доста време. Отивам да чета блога ти  :)

Аз прочетох един разказ за Чанг Май и страшно ми хареса. Поздравления!

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Добре дошъл, Добри! Има пътуващи българи... :)

А доволен ли си от треньорката и в кой басейн... планирам да се запиша и аз на плуване. :)

Плувам в Парк-хотел Витоша. При Моника. Доволен ... не - много доволен :) Вече успявам да се задържа над водата, а пък на почивките и слушам смешните истории :)

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.