Bodrimir Публикувано: 19 септември, 2016 Сподели Публикувано: 19 септември, 2016 Здравейте Магеланци Оня ден треньорката ми по плуване ми разказа за вас и ми стана интересно - има ли наистина толкова много пътуващи българи, както и наистина ли ги има тези самолетни оферти. И ето ме тук. Да се представя набързо : На 38 живея вече от 4 години в София. Преди това бях доста години парижанин, а преди това - тук и там в България. "Завърнах се" случайно в България, след като се прибирах от 13-месечно пътешествие из Америките, на път към тогавашното ми "вкъщи", Париж. Уж минах за малко, за да видя родители и приятели, пък в един момент осъзнах, че вече съм месец в София и не ми се тръгва. Та останах Къде съм пътувал ? То май ми се показва в профила, ама - голяма част от Европа, Централа Америка, 2 държави само от Южна, и само Тайланд за сега от Азия. Една част от пътуванията ми са описани в блога ми, пак видим в профила. Къде ще пътувам скоро ? За сега само до Родопите. Следващата пролет - Така чаканото пътуване по Транссибирската линия - Русия, после Монголия, до Пекин ... ако има време и още малко от Китай. Та, приятно ми е, Добри 32 Връзка към коментар
desislavna Публикувано: 19 септември, 2016 Сподели Публикувано: 19 септември, 2016 Добре дошъл! Много интересно представяне 2 Връзка към коментар
Добри Публикувано: 19 септември, 2016 Сподели Публикувано: 19 септември, 2016 Привет, адаш, и аз Добри, и аз на 38, и аз уж за малко, ама ей го на - 15 месеца вече тия хора не спират да ме радват! Добре си доплувал! 7 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 19 септември, 2016 Сподели Публикувано: 19 септември, 2016 ДОБРе дошъл 2 Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 19 септември, 2016 Сподели Публикувано: 19 септември, 2016 Добре дошъл, Добри! Има пътуващи българи... А доволен ли си от треньорката и в кой басейн... планирам да се запиша и аз на плуване. 2 Връзка към коментар
captain_oveur Публикувано: 20 септември, 2016 Сподели Публикувано: 20 септември, 2016 Добре дошъл, Добри! Има пътуващи българи... А доволен ли си от треньорката и в кой басейн... планирам да се запиша и аз на плуване. Ти направо се запиши на плаване. Далечно плаване P.S. Бодри, не Добри 4 Връзка към коментар
LaBarba Публикувано: 20 септември, 2016 Сподели Публикувано: 20 септември, 2016 Така чаканото пътуване по Транссибирската линия - Русия, после Монголия, до Пекин ... ако има време и още малко от Китай. Ето това чакаме с интерес! Нямаме особено много инфо във форума по тази тема, дано отпушиш посоката и да почне магеланска инвазия в Сибир 4 Връзка към коментар
Роца Публикувано: 20 септември, 2016 Сподели Публикувано: 20 септември, 2016 Добре дошъл! Връзка към коментар
Childish Публикувано: 20 септември, 2016 Сподели Публикувано: 20 септември, 2016 Добре дошъл! 13 месеца из Америките си е доста време. Отивам да чета блога ти 2 Връзка към коментар
desislavna Публикувано: 20 септември, 2016 Сподели Публикувано: 20 септември, 2016 Добре дошъл! 13 месеца из Америките си е доста време. Отивам да чета блога ти Аз прочетох един разказ за Чанг Май и страшно ми хареса. Поздравления! 1 Връзка към коментар
Bodrimir Публикувано: 20 септември, 2016 Автор Сподели Публикувано: 20 септември, 2016 Добре дошъл, Добри! Има пътуващи българи... А доволен ли си от треньорката и в кой басейн... планирам да се запиша и аз на плуване. Плувам в Парк-хотел Витоша. При Моника. Доволен ... не - много доволен Вече успявам да се задържа над водата, а пък на почивките и слушам смешните истории 1 Връзка към коментар
Щастливеца Публикувано: 20 септември, 2016 Сподели Публикувано: 20 септември, 2016 Добре дошъл. Свежо попълнение на 100000% Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега