Прескочи до съдържание

Edelweiss пускат директни полети от Цюрих до Honolulu

Препоръчани мнения

Дъщерното поделение на Суис пуска директни полети от Цюрих до Hawaii: http://www.20min.ch/finance/news/story/Edelweiss-will-nonstop-nach-Honolulu-fliegen-18539380

Сега хората от една от най-хубавите страни в Европа ще имат шанс лесно да ходят на почивка на едно от много хубавите места в Америка :)

• Харесвам 8
Връзка към коментар

Като чета оригиналния текст, за сега са само планове и то евентулано.  "Новите" А340, са старите на  SWISS А340-300, които не могат да покрият разтоянието без междинно кацане. На мен ми изглежда повече като весникарска партенка.

Връзка към коментар

Да видим дали ще излезе нещо от тази новина или тези полети "ще тръгнат" с BH Air до САЩ :D

За 2х8 срещу 1х15 - не знам в този конкретен случай. Летищата в САЩ не са човек да си ги пожелава. Трансферите винаги са бавни и отнемат часове... Ако кажа на някой, че полет от Торонто до София през Виена е с 30 минути трансфер, които са повече от достатъчни, ме гледа невярващо :) От друга страна,15 часа в тая алуминиева тръба са доста... Ако е 8+8 с трансфер тип Европа, тогава и аз бих заложил на 2-та по-къси полета. :)

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Този полет може и към 16 часа да е, иначе 340 - ката го покрива този полет със своя range. South African летят JNB - JFK с А340 - 300 и 600 а тази отсечка е по - дълга с над 500 км.

Тази отсечка (JNB - JFK) е извън стандарните възможности на А340-600 (14600км), да не говорим за А340-300 , който има 900 км по-малък обхват. SAA e летят нонстоп в едната посока използвайки джетстрийм-а, а на връщане правят кацане за презареждане в Дакар.

Връзка към коментар

Тази отсечка (JNB - JFK) е извън стандарните възможности на А340-600 (14600км), да не говорим за А340-300 , който има 900 км по-малък обхват. SAA e летят нонстоп в едната посока използвайки джетстрийм-а, а на връщане правят кацане за презареждане в Дакар.

А346 лети спокойно по отсечката(12830 км) без кацане за дозареждане, дори в този момент може да видиш SAA203,който е на час от JFK и е прелетял без кацания.Освен това дори на сайта на авиокомпанията полетите и в двете посоки излизат директни. Аз намирам инфо,че по отсечката е летяла и версия 300, но сега ще ги дебна да видя дали ще лети.
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.