martin.kolev Публикувано: 23 септември, 2016 Сподели Публикувано: 23 септември, 2016 Здрвейте , Радвам се, че открих този форум пълен със себеподобни В момента съм в Лондон пред Victoria and Albert museum чакащ презвоз за летището, и предполагам като много от вас започнах да планувам следващото си пътуване преди да е преключило текущото. Аз съм природолюбител живеещ в София, обикалящ високите планини предимно с колело. Рядко се случва да прекарам почивни дни без досег с природата.Тъй като съм дизайнер, писането определено не е най-добрият начин за мен да се изразявам то е линк към последната година и половина от живота ми: https://www.flickr.com/photos/132260831@N08/ Следващите ми пътувания ще са в Гърция през зимата, Грузия Австия Исландия може би следващото лято Поздрави, Марто 15 Връзка към коментар
Mary Публикувано: 23 септември, 2016 Сподели Публикувано: 23 септември, 2016 Чудесни снимки! Добре дошъл! 1 Връзка към коментар
baiKolio Публикувано: 23 септември, 2016 Сподели Публикувано: 23 септември, 2016 ... писането определено не е най-добрият начин за мен да се изразявам то е линк към последната година и половина от живота ми: https://www.flickr.com/photos/132260831@N08/ Хич да не ти пука Със снимките достатъчно добре се изразяваш Добре дошъл! 1 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 23 септември, 2016 Сподели Публикувано: 23 септември, 2016 Добре дошъл. Чудесни снимки, прецени ако искаш да участваш в календара ни за догодина Връзка към коментар
Роца Публикувано: 24 септември, 2016 Сподели Публикувано: 24 септември, 2016 Добре дошъл! И аз да кажа - много хубави снимки Връзка към коментар
Lindt Публикувано: 24 септември, 2016 Сподели Публикувано: 24 септември, 2016 Добре дошъл! И аз си избрах една снимка за бъдещия ни календар 2 Връзка към коментар
cumalissa Публикувано: 28 септември, 2016 Сподели Публикувано: 28 септември, 2016 Жестоки снимки ,само за календара.А в кучето ти съм влюбена. Връзка към коментар
Добри Публикувано: 28 септември, 2016 Сподели Публикувано: 28 септември, 2016 Евала, Марто! Природолюбител + естет + покъртителни снимки = от воле вдигам 10 червени точки! +1 особено важна - за плановете за Исландия 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега