Ния Йотова Публикувано: 26 септември, 2016 Сподели Публикувано: 26 септември, 2016 Здравейте, Купила съм си билети за периода 28.11-06.12 за Малдивите. Сега чета много противоречиви мнения за там. След много четене останах с впечатлението , че ако не си в някой от скъпите комплекси, по-добре да не ходиш въобще. Някой с опит може ли да сподели някаква по-поносима опция ( хотел+трансфер от летището). Благодаря! Връзка към коментар
Mary Публикувано: 26 септември, 2016 Сподели Публикувано: 26 септември, 2016 (редактирано) Има тема за Малдиви, където са написани доста полезни неща. И още една тема, с преки впечатления. Редактирано 26 септември, 2016 от Mary Връзка към коментар
Георги Публикувано: 26 септември, 2016 Сподели Публикувано: 26 септември, 2016 Този пътепис е също доста конкретен. Аз съм с впечатлението, че Малдивите извън резортите наистина не са за всеки, така че прегледай информацията внимателно за да няма разочарования 2 Връзка към коментар
Ния Йотова Публикувано: 26 септември, 2016 Автор Сподели Публикувано: 26 септември, 2016 Благодаря за информацията, ще се образовам по темата и ще споделя после и лични впечатления 1 Връзка към коментар
Mary Публикувано: 26 септември, 2016 Сподели Публикувано: 26 септември, 2016 Благодаря за информацията, ще се образовам по темата и ще споделя после и лични впечатления Спокойно можете да задавате въпросите си в тази тема. Колкото повече мнения и питания има, толкова по-лесно е за пътуващите след вас. 2 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 26 септември, 2016 Сподели Публикувано: 26 септември, 2016 Здравейте, Купила съм си билети за периода 28.11-06.12 за Малдивите. Сега чета много противоречиви мнения за там. След много четене останах с впечатлението , че ако не си в някой от скъпите комплекси, по-добре да не ходиш въобще. Някой с опит може ли да сподели някаква по-поносима опция ( хотел+трансфер от летището). Благодаря! На края на октомври ние ще сме се върнали от Малдивите и ще имаш най-прясна информация. Преди твоето заминаване. 4 Връзка към коментар
Ametist Публикувано: 27 септември, 2016 Сподели Публикувано: 27 септември, 2016 Някой с опит може ли да сподели някаква по-поносима опция ( хотел+трансфер от летището). От Ноември до Март цените са високи. Всичко зависи от бюджета ви и категорията на Резорта. По-изгодно ще е да изберете Резорт в близост до Мале. Така трансфера няма да е много скъп. Разговаряла съм с много хора и голяма част от тях споделят моето мнение, че е по-добре да си на местен остров като база и всеки ден да посещаваш някое ново място. Така имаш възможност да видиш много повече, отколкото ако си само на един Резорт. Много пъти, връщайки се от дневно посещение хора са ми споделяли, че са срещнали сънародници на Резорта, които им се оплакали, че им е скучно и няма какво да се прави. Ако търсите разнообразие и не ви се стои на едно място - това е варианта. 8 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега