Прескочи до съдържание

На кино в четвъртък - прожекция на "Human"

Здравко Ангел

Препоръчани мнения

Публикувано:

Браво Мейджъре...имаме планове с теб да обсъждаме, вземи онез старите карти и разчетите на времето, че бая изостанахме вече.

Чакаме Анжелка... Не знам защо се мотка още...

Публикувано:

Последно повикване за довечера.

Имам в списъка:

Калин

Румена

Бисер

Силвия

Полина

Яничка

Елена

Теди

Влади

Диан

Meidj – не знам как се казва тоз човек :)

Анжелика

Милен

Лили

Ивайло

• Харесвам 2
Публикувано:

Аууу искам и аз - ако е късно няма проблем, ще си купя билет на място

Не е късно, хвана ме преди киното, в списъка си :)

• Харесвам 1
Публикувано:

Да разбирам, че вече е късно за още един? Ако не е, ще бъда благодарна, ако запишете Велислава. Ако пък е, надявам се да не са свършили платените билети :) И  да използвам случая да благодаря за поканата!

• Харесвам 2
Публикувано: (редактирано)

С една дума за филма: красив! Изразителни лица, приятно поднесени истории и много впечетляващо красиви гледки от цял свят. Можете да го гледате и в YouTube,даже там ще е 4-ри часа и ще си го разделите на няколко пъти...допълнителен бонус ще са и местата на които е сниман, поне да не се чудите кое е Етиопия, кое Уругвай :)

А Ангел и Здравко са... Чудни!! Мили и приятни младежи, с които времето минава неусетно и следващия път се надявам да осъмнен в разкази и ром, а не да бързаме като сега... И едвам до първи петли да го докараме!:)

Благодаря Ви за приятната вечер, истинско удоволствие!

Редактирано от Polina
  • Харесвам 10

Страхотен филм, честно да си призная като разбрах че ще е 3 часа мислих че към средата ще ми доскучее, но напротив - историите бяха интересни, а гледките невероятни. Частта с пейзажите много ми напомняше на филма Барака..

И отново - благодаря за билета и идеята за киното :)

Редактирано от мая
  • Харесвам 5
Публикувано:

И ние ви благодарим, и най-вече се радваме, че се запознахме! Ще се заемем с организирането на киносрещите :)

• Харесвам 4

Съжалявам, че нямах възможност да видя филма.
Иначе ако си спомняте, Ян Артюс-Бертран имаше преди десетина години много хубава изложба на моста на влюбените до НДК - "Земята отвисоко"   Имах и един календар в офиса, със снимки от изложбата, ама някъде се затри ... :(  

81832dc3d6_50076020_651caravane.jpg

Редактирано от Фичо
  • Харесвам 11
Публикувано:

Много приятна среща се получи снощи. Сега ми се спи ужасно, но не съжалявам, че останах да си поговорим. :) Момчета, благодаря отново за поканата и компанията. :) Имате много интересни случки и приключения за разказване. :victory:

Филмът беше въздействащ по много човешки начин. Редуваха се феноменални пейзажни кадри с кратки, но пълни със съдържание и послание истории. Със сигурност ще го издиря и ще си запиша локациите. 2 от тях познах, защото ги посетих тази година в Етиопия. :) 

• Харесвам 2
Публикувано:

Само да напиша, че ще има извънредна прожекция на филма. Съвсем скоро ще пуснем инфо кога ще бъде.

• Харесвам 5
Публикувано:

Извънредната прожекция на "Човек" ще е на 23-ти октомври (неделя) от 16.00ч. Този път няма как да ви поканим безплатно, защото филмът не е част от наш фестивал, но можем да съдействаме за билет с намаление от 5 лева, така че който е сигурен, че ще дойде да даде знак.

• Харесвам 4
  • 2 седмици по-късно ...
  • 1 месец по-късно ...
Публикувано:

Направих си прекрасен подарък - киномаратон на "Северно сияние".

Здравко и Ангел, благодаря, че ви има и че раздавате щастие! Весели Коледни празници, много пътешествия и много прекрасни филми ви пожелавам! Бъдете здрави!

• Харесвам 5

Направих си прекрасен подарък - киномаратон на "Северно сияние".

Здравко и Ангел, благодаря, че ви има и че раздавате щастие! Весели Коледни празници, много пътешествия и много прекрасни филми ви пожелавам! Бъдете здрави!

Много благодарим! Колко приятно ни стана да знаеш :) Светли празници и на теб, вълнуващи пътешествия, а за хубавите филми ние ще се погрижим!

Редактирано от Здравко Ангел
  • Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.